Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
alfy bym nie kupił , nie dlatego ze jezdze bmw i bardzo go polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!wybur jest twoj ale nie alfe szwagier robi w aso szef ma najnowsza alfe , co jakis czas cos mu robia i to przewarznie elektryka co nie jest tania rzecza zawieszenie tez kiszka naprawde to jego spostrzerzenia znajdz cos innego zamiast alfy wybor jest duzy!!!

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano

Panowie , w pelni podzielam wasze zdanie

Temat znam z autopsji tzn. szwagier niedawno kupil alfe 156 i non stop cos w niej jest do roboty

A mowilem mu kup BMW - to nie , kupil jakis wloski szajs , a teraz sam przyznaje ze to kupa g...

Jak bylem w serwisie alfy to bylem w szoku co ci mechanicy robia , dokladnie rzecz biorac nie robia bo snuja sie i mysla co znowu moglo sie z... w kolejnej alfie

Do momentu tego feralnego szwagroskiego zakupu myslalem ze czesci do BMW sa drogie ale po tym co widzialem to okazuje sie ze sa bardzo tanie

Najlepszy jest silnik z milionem kabli , czujnikow itp. dupereli , gdzie nie mozna reki wlozyc a co dopiero mowic o robieniu czegokolwiek

No i to lipne wykonczenie wnetrza , z czym do ludzi a w porownaniu z BMW to naprawde wyglada bladziutko-nie ta polka po prostu

P.S. Wiecie dlaczego kierowcy alfy nie mowia sobie Dzien dobry

Bo rano widzieli sie juz w serwisie

Opublikowano
, kolego 318 prosze darowac sobie ten sarkazm...

Spanker tu nie chodzi o sarkazm, ale w kraju nie byłeś chyba 10 lat skoro wypisujesz bzdury o dresach i burakach

nie byl w kraju 10 lat albo sam zyje w swiecie dresow i burakow :norty:

taka tam wolna aluzja :nienie:

a poza tym kolega ma schizofremie!!!!

jak mozna pytac sie o zakup auta a rownoczesnie samemu twierdzic ze jezdza nim tylko buraki i dresy??????

wiec albo ma sie schizofremie albo jest sie samemu burakiem i dresem...

alfa do bmw ma sie tak jak kiedys byl taki dowcip- przyczepilo sie g... do statku i mowi-płyniemy :norty:

alfa to fiat 126p...

w koncu producent ten sam :roll2: :clap:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Użytkownik

mistszu1 "ale co to kurw za porównanie"

gruby588 "to kupa g... ", "moglo sie z... w kolejnej alfie"

Naruszacie pkt. 4, rozdz. I Regulaminu BKP. :nienie:

Ponadto dyskusja dziwnie przerodziła się w nic nie wnoszący spór.

Opublikowano
ja jestem zdania że włoszczyzna jest dobra na zupę miałed doś duzy kontakt z tymi autami lancia dedra alfa 156 2.5 v624v i podiem krótko - kibel
Opublikowano
Z KAŻDYM DNIEM MOJEGO ŻYCIA NIEUCHRONNIE ZWIĘKSZA SIĘ LICZBA TYCH KTÓRZY MOGĄ POCAŁOWAĆ MNIE W POMPĘ

:cool2: rewelacja

trzeba uzupelnic informacje o to czy maja to byc dziewczynki, a moze chlopcy???? :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Z KAŻDYM DNIEM MOJEGO ŻYCIA NIEUCHRONNIE ZWIĘKSZA SIĘ LICZBA TYCH KTÓRZY MOGĄ POCAŁOWAĆ MNIE W POMPĘ

:cool2: rewelacja

trzeba uzupelnic informacje o to czy maja to byc dziewczynki, a moze chlopcy???? :norty:

Ja niezuważyłem podtekstu erotycznego, ale fakt jak się na to z tej strony patrzy, no to jest pytanie :norty:

Opublikowano

moj kolega mial brac E39 ale znajomy mu sprzedal super okazyje >> A156 z system BOSSE w skorach. Jaki on byl posrany jak przyjechal do mnie sie pochwalic. Poza tym audio ktore tam było i nic wiecej to auto wogole na mnie nie zrobilo wrazenia . Jakis taki ten dzwiek z silnika drętwy. Po jakis 4 miesicach ja sprzedal bo padła zawieszka i elektryka i koszty serwisu go przerosly. Stwierdzil krótko, ze szkoda ze kupił bo mógl kupic bawarke ale suma sumarum ma juz uraz do uzywanych i kupił sobie renate z salonu :duh: . teraz ma nowe auto i jezdzi je naprawiac na gwarancji :cool2:

pozdr.