Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zawsze chciałem pojechać do Holandii ( Amsterdam, coffie shopy, itp.) tylko pozazdrościć.

A "normalni" Holendrzy dają nogę z tego zaćpanego grajdołka. Ulubiony kierunek ...Polska...szczególnie wschodnia. Moi rodzice przyjmują kilka rodzin co lato

Dla mnie Holandia to wszelkie upodlenie. Taka "antycywilizacja" jak mawiał JPII...."cywilizacja śmierci"....kto tego nie dostrzega ten już jest "trupem".

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
dokladnie... malzenstwa pedalow, brak wartosci, komercja itd

Potwierdzam poniższy artykuł o Holandii...Wielkie miasta to syf i upodlenie...na prowincji jest pięknie....Większość rodowitych Holendrów pognała by gejów ,pedofilów i innych degeneratów jak najdalej od swojej ojczyzny, a zachwalane kofiszopy spalili by co do jednego. Oni płacą straszną cenę w tej chwili za swoje dobre serce.

http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=9515

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
Tylko niech sie Polacy opamiętają i nie zrobią z kraju takiego burdelu :nienie:

U nas będzie podobnie. Jak stwierdził pewien Holender w rozmowie z moim ojcem:

"Euroentuzjazm położy za kilkadzsiesiąt lat wszystkie europejskie narody, gdyż w Brukseli rządzą złe loże. Mówił coś o gejach i pedofilach w Brukseli, że wszystko zmierza do całkowitej legalizacji dziadostwa i upodlenia moralnego."

Moje odczucia z kilkunastoletnich podróży po Europie są właśnie bardzo zbliżone. Coś jest na rzeczy. Świat gnije moim zdaniem.

Wiele już takich cywilizacji jak nasza lub jeszcze bardziej inteligentnie zaawansowanych znikło nagle ....nagle...bo jesteśmy przecież tylko piardnięciem w historii ludzkości jak mawiał mój Dziadek.

Bo przecież chorą jest sytuacja, że jak ja noszę obrazek w portfelu z JPII ,to w oczach niektórych moich znajomych wyglądam na dziwaka....hmmm bo jeździ BMW z czarnymi szybami a taki "ksiądz" z niego....Co innego gdybym kalendarze i gołe lachony wywieszał w firmie...wtedy byłbym kozak ....już taki dziwny jest ten świat, że człowiek ogląda "Teksańską Piłę" , krew się leje ...zajada orzeszki i to jest rozrywka homosapiensa

eee tam,,,,ja mówię,,,,jeszcze 30lat i wszyscy się pozabijamy jak nie zmądrzeją co niektórzy

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

Ja równiez nie popieram tego pedalstwa które tam panuje ale na kilka dni bym pojechał do Amsterdamu. Nie jestem jakimśtam rozpustnym grzesznikiem ale chętnie wyjarałbym jointa na legalu. ( nie jestem też ćpunem z pod klatki) każdy ma swoje hobby i zainteresowania i każdy jest panem własnego siebie.

Zgadzam się również z tym ze swiat zchodzi na psy , ale cóż ja go nie naprawię.

Opublikowano
W Anglii jeszcze gorzej; pełno pedałów, brud syf, kiła i mogiła, pijane małolaty śpiące na ulicach a te które jeszcze nie nawalone,naćpane strzelaja do siebie.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zawsze chciałem pojechać do Holandii ( Amsterdam, coffie shopy, itp.) tylko pozazdrościć.

A "normalni" Holendrzy dają nogę z tego zaćpanego grajdołka. Ulubiony kierunek ...Polska...szczególnie wschodnia. Moi rodzice przyjmują kilka rodzin co lato

Jasne,przyjezdzaja na chwile i wracaja do siebie, do cywilizacji ktora stworzyli,sa otwarci na ludzi,itp.A u nas zasciankowosc,ksieza,rydzyk itp.

Dla mnie Holandia to wszelkie upodlenie. Taka "antycywilizacja" jak mawiał JPII...."cywilizacja śmierci"....kto tego nie dostrzega ten już jest "trupem".

A ja mam nadzieje,ze w Polsce jeszcze tak bedzie,moze moje dzieci beda na tyle madre,zeby zrobic sobie panstwo przyjazne dla kazdego,a nie tylko dla ludzi o takich samych pogladach.

Pozdr

Robass

• Członkowie klubu
Opublikowano
Panowie, to forum nt BMW, a nie kochających inaczej czy "gnijącej" Europy. Niezależnie od tego ile w tym prawdy.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.