Skocz do zawartości

Czy warto i za ile sprzedać igłę 323i 95r -zdjęcia???

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, prosze bez wycieczek osobistych :nienie: .

Temat jest o tym, za ile mozna sprzedac konkretny samochod i prosze dyskutowac o tym, w dodatku kulturalnie.

A na razie się już odemnie odpie...ol

RafiRud, polecam zapoznanie sie z regulaminem, w szczegolnosci z punktem 4. Chyba, ze jedno ostrzezenie, to dla Ciebie za malo :nienie: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Moze nieco inny model ale kupilem ostatnio 316i compact z 95 za 12 tysiakow. Plusy jej to instalka i pelna ORYGINALNA ksiazka serwisowa. Zadbane po wymianie amorow, klockow, tarczy, z nowym akumulatorem. Jak ktos chce kupic E36 za 6 tysiakow to gratuluje, kolejne 6 wyda na naprawy... Ogladalem naprawde duzo egzemplarzy i wartosciowe zaczynaly sie od 11 tysiecy, za mniej kupisz rupiecie z odpadajaca tapicerka, watpliwa przeszloscia i wieloma innymi mankamentami. Tanio skory nie sprzedaj :) Pozdreawiam!
Opublikowano
Wszystko rzecz gustu, mi osobiscie sie podobaja wszystkie wersje nadwoziowe modelu E36... Przy zakupie kierowalem sie rozsadkiem. 90% czasu spedzam w samochodzie sam lub z lepsza polowa wiec po co mi rodzinny sedan? Inna kwestia irytuja mnie drzwi w samochodzie ktorych nigdy nie otworze (mowa o tylnych) :) Takze 90% czasu spedzam jezdzac w miescie a wiadomo manewrowanie compactem to bajka podczas gdy w sedanie niekiedy poprostu ch... widac :) Inna kwestia sam bagaznik, a w zasadzie jego brak bo i po co wozic dodatkowe 100kg zelastwa na darmo? Co do ceny to sie zgodze, mozna kupic taniej i to o wiele, ale ja chce miec samochod pewny w ktory wsiadam odpalam i jedzie, bo kazda usterka, nawet ta drobna uniemozliwia skorzystanie z samochodu a jak mam jezdzic autobusem bo auto jest w warsztacie to wole kupic karte MPK a nie BMW :) Jak juz pisalem 12 tysiakow ale za bardzo dobry stan techniczny (nowe amory, tarcze, klocki, akumulator, gumy, silnik suchy i nie dlatego ze umyty tylko po prostu nie cieknie nic), za estetyke, i pelna dokumentacje, sprzedajacy jakby musial to dalby mi tez swoj akt urodzenia byleby wykazac ze to auto naprawde przejechalo tyle ile jest na liczniku... Przy zakupie BMW wypada wiedziec ze co tanio to drogo... Jestem zadowolony i chyba to jest najwazniejsze :) Dobrze utrzymane E36 z 95 mozna kupic moze 1-2 tysiace taniej ale bez gazu a mi na tym zalezalo by moj samochod mial go juz zalozonego... Pozdrawiam! :)
Opublikowano (edytowane)

a tak troche pół żartem pół serio :

IGŁA to jest określenie auta wychodzącego z fabryki (spod igły) :-)

Edytowane przez prl
Opublikowano

Wróciłem z wakacji i tak czytam i czytam.Narobiło się parę stron tego od mojej wypowiedzi.

Zagalopowaliście się panowie a nic w temat to nie wniosło więcej niż wypowiedzi z 1 strony. Ruff chyba wiesz już mniej więcej ile możesz krzyczeć za 323 i poproś admina o zamknięcie tematu bo żałośnie się to wszystko czyta.

Opublikowano
Byłem ostatnio w Lublinie i widziałem pod sklepem Te twoje bmw. 10 tys bym za nie nie dał. Jest zaniedbane i widać że ma robiony przód :mrgreen:.Jestem pewien że to był twój bo poznałem po rejestracji. Do igły to mu brakuje. Może wygląda jak igła ale w stogu siana. Moim zdaniem więcej jak 10 tys nie dostaniesz. :mrgreen:
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Byłem ostatnio w Lublinie i widziałem pod sklepem Te twoje bmw. 10 tys bym za nie nie dał. Jest zaniedbane i widać że ma robiony przód :mrgreen:.Jestem pewien że to był twój bo poznałem po rejestracji. Do igły to mu brakuje. Może wygląda jak igła ale w stogu siana. Moim zdaniem więcej jak 10 tys nie dostaniesz. :mrgreen:

Dobre :cool2:

Adminie mozna zamykać .

Opublikowano

no na zdjeciach rowniez bylo widac ze przod jest tragicznie zrobiony....za takie auto gora 13tys mozesz dostac ,bazujac tylko na opisie i zdjeciach.w realu moze sie zmienic

"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Z zazdrości to piszecie czy jak.podeprzyjcie to faktem.Wstawcie fotke z zaznaczonym miejscem,czy jak.No chyba że to żarty są.
Opublikowano
wg mnie nie ma tu czego zazdroscic,samochod z przodu posiada duze nierownosci na szczelinach miedzy blotnikami a maska (od strony pasazera szczegolnie),reflektory z grilem tez nie sa dobrze skomponowane,stad widac ze autko musialo miec gonga.
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano

Masz świeże zdjęcia czy jest jakiś ślad po jakims dzwonie co piszesz.Jeśli coś było to jak czytałes posty inne to trzeba było doczytać że idzie wszystko nowe.I znowu jest prawie jak dziewica.Maska nowa,błotnik nowy,gril nowy ,pas nowy,lampa nowa-wiem że ty byś klepał ale ja nie myśle jak ty.Auto jest jak z salonu.

nic strasznego,ze przydarzyla sie kolizja... (zreszta sam kupilem rozbity,jeszcze nie naprawiony),ale wydaje mi sie kolego,ze troche przesadzasz...z tego co piszesz,to wychodzi na to,ze to nawet jakis plus,ze samochod byl rozbity,bo w koncu nowe czesci sa (maska, blotnik...) :)

auto i faktycznie moze byc jak z salonu - zdarzaly sie w tym kraju wypadki sprzedazy rozbitych samochodow,jako nowych - z salonu (to chyba skoda byla :jawdrop: )