Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie odnośnie klimy. Jak Zabrać się do czyszczenia, słyszałem że najlepiej wyjąć parownik i go wyczyścić. Czy może wpuszczają do układu jakiś środek czyszczący?
Opublikowano
spece od klimy robią takie rzeczy. Podłączają sprzeta i czyszą ukłąd. Wyjmujac parownik mozesz sobie go conajwyzej umyć z wierzchu :lol:
Opublikowano
spece od klimy robią takie rzeczy. Podłączają sprzeta i czyszą ukłąd. Wyjmujac parownik mozesz sobie go conajwyzej umyć z wierzchu :lol:

Dzieki. Widać żle słyszałem. Pozdrawiam

Opublikowano
jesli masz na mysli odgrzybienie ukladu to nie musisz nikogo sie prosic. kupujesz odpowiedni srodek wprowadzasz jego zawartosc to nawiewów lub gdzie tam instrukcja karze i WUALA ;)
Opublikowano
jesli masz na mysli odgrzybienie ukladu to nie musisz nikogo sie prosic. kupujesz odpowiedni srodek wprowadzasz jego zawartosc to nawiewów lub gdzie tam instrukcja karze i WUALA ;)

Taki środek już używałem zbytnio nie pomógł. Muszę porządnie wyczyścić układ, bo trochę trąca :D

Opublikowano
rzekomo jest specjalan maszynka do odgrzybiania.......... trza podjechac do kolesia co zajmuje sie klimatyzacjami.............. wtryskuje mikro ply ktory sie rozprowadza okolo 2 godzin i wuala :-)))))) ale to tez kosztuje. polecam kolesia z przezmierowa i jednego z poznania
Opublikowano
Do odgrzybiania możesz użyć środka. Jeśli chcesz mieć sprawnie działającą klimę z przeczyszczeniem i sprawdzeniem szczelności polecam warsztat specjalistyczny.