Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shock:

Jade z kumplem, sluchamy CD dosc glosno, silnik wyje a kumpel do mnie: - Ty, sam zglasnia?

Ee jakto zglasnia ?

- no silnik glosniej pracuje, to radio robi sie glosniej ?

NO SIE ROBI ! :shock:

Normalnie :jawdrop: ... Co chwila cos w tym autku odkrywam, co mnie powala na kolana.. a chcialem se wymienic seryjne radyjko na clariona :)

Glosnikow chyba tez nie bede ruszal, jakos dobrze graja albo slon mnie dopadl...

:dance:

Opublikowano

Aloha!

jesli chodzi o to ze robi ci sie glosniej to normalna sprawa, tam gdzie zmieniasz opcje basu i sopranu dalsza opcje masz odnosnie tego jak szybko ma sie robic jak glosno odnosne predkosci masz chyba 5 pozimow nie pamietam jak to sie dokladnie nazywa bo swoje radyjko juz wyjalem zastapilem to czyms innym.

Pozdrawiam

Opublikowano
Aloha!

jesli chodzi o to ze robi ci sie glosniej to normalna sprawa, tam gdzie zmieniasz opcje basu i sopranu dalsza opcje masz odnosnie tego jak szybko ma sie robic jak glosno odnosne predkosci masz chyba 5 pozimow nie pamietam jak to sie dokladnie nazywa bo swoje radyjko juz wyjalem zastapilem to czyms innym.

Pozdrawiam

Faktycznie, byla tam opcja, ktorej nie rozumialem :) HEHZ, rewelacja...

Ja sie mocno zastanawiam nad wymiana, nie chc emi si ejuz dzwigac radyjka za kazdym razem jak wychodze z autka :(

Opublikowano
Ja sie mocno zastanawiam nad wymiana, nie chc emi si ejuz dzwigac radyjka za kazdym razem jak wychodze z autka :(

Yyy, chciałbym się upewnić bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem: temat dotyczy fabrycznego radia typu CD Business i chcesz powiedzieć, że za każdym razem wyjmujesz fabryczne radio ? :shock:

Zle zrozumiales :) (hahah ale w sumie zabawnie wyszlo).

Jakbym wymienil fabryczne na mojego Clariona, to musialbym go wyjmowac, a to juz przerabialem w cieniasie i nie bardzo mi sie to widzi...

A Clarion wart jest jako uzywka tyle co CD Business jako nowka sztuka...

Wiec sie zastanawiam czy nie sprzedac Clariona i nie zainwestowac w lepsze glosniki albo cos innego :)

Opublikowano
Nawet u mnie w Bavaria CIII podgłaśnia się atomatycznie po ok 110km/h.
http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano

... 180km to moment i jeszcze co gorsza, jest moc aby smigac szybciej...

Niestety u mnie nie :cry2:

http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano
A ja mam Pioneera P-80MP i mi sie podgłaśnia kiedy w aucie sie rtobi głosniej np jak szyby otworze, albo szybciej jade :norty: Fajna sprawa w sumie z tym.
Opublikowano

ja tam wywaliłem firmówke, włożyłem porządne radio i jestem bardzo zadowolony, nie wiem jakie fabryczne głośniki i ile montuje BMW ale nakminia ostro :D

jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :D

tylko 1.8 ale daje rade;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Radio podglaśnia co jakieś 20 kmh, ustawiasz skok głośności wciskając i przytrzymując klawisz od ustawienia barwy dzwięku... wybierasz odpowiednią funkcję...

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
:shock:

Jade z kumplem, sluchamy CD dosc glosno, silnik wyje a kumpel do mnie: - Ty, sam zglasnia?

Ee jakto zglasnia ?

- no silnik glosniej pracuje, to radio robi sie glosniej ?

w radiu miedzy +/- jest nutka musisz ja przytrzymac chwile i wyskakuja inne funkcje SPEED VOL i ustawiasz od 1-6 chyba. I faktycznie im szybciej jedziesz tym glosniej gra :)

Tomik GD