Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dluzszego czasu poszukuje takiego autka.

czym wiecej ogloszen przegladam tym bardziej 1 rzecz mnie zastanawia,

W polsce ceny takich samochodow ksztaltuja sie od nawet ponizej 15 do 20 paru tys.

natomiast jak patrze na ogloszenia z niemiec, szwajcarii i innych z zachodu, wpisuje podobne kryteria to ceny wynosza od ok 6 do 8, a nawet w niektorzch przypadkach 10 tys Euro, a przeciez do tego trzeba dodac jeszcze koszty sprowadzenia itd :|

Jak to mozliwe ?

Czy w Polsce sa same szroty i zlom, i ile w koncu musze wzdac na takie auto ?

Wzmagania mam spore, nie powiem, dlatego bylym wdzieczny jakby kto powiedzial ile tak napawde powinien kosztowac mnie taki samochod, bo juz sie w tym gubie.

Auto musi byc:

-e36 328

-coupe

-czarny

-manual

-bez gazu

-pelny mpakiet: zderzaki, listwy, lusterka, czarna podsufitka itp

-bezwypadkowy

-super stan

-czarna skora lub polskora i klima, ogolnie full opcja

-nie starszy niz 10 lat tj. z lat 97-99

-bez agrotunningu, jedyne co moze byc to lekka gleba i jakies fajne fele

pzdr

Opublikowano

wiem, wiem ze wymagania duze i ciezko takie cos znalesc

ale tak sie sklada ze odlozylem troche kasy, a jak szalec to szalec :)

tylko zastanawia mnie czy trzeba wylozyc 25, 30 a moze i 35 kawałkow na takie cacko?

bo jak widze ogloszenia na allegro w styku 17k to raczej szkoda jechac ogladac i sie potem denerwowac

Opublikowano
wiem, wiem ze wymagania duze i ciezko takie cos znalesc

ale tak sie sklada ze odlozylem troche kasy, a jak szalec to szalec :)

tylko zastanawia mnie czy trzeba wylozyc 25, 30 a moze i 35 kawałkow na takie cacko?

bo jak widze ogloszenia na allegro w styku 17k to raczej szkoda jechac ogladac i sie potem denerwowac

Za 35k to ja juz bym szukal dobrej E39 lub E46 :)

Opublikowano
Od dluzszego czasu poszukuje takiego autka.

czym wiecej ogloszen przegladam tym bardziej 1 rzecz mnie zastanawia,

W polsce ceny takich samochodow ksztaltuja sie od nawet ponizej 15 do 20 paru tys.

natomiast jak patrze na ogloszenia z niemiec, szwajcarii i innych z zachodu, wpisuje podobne kryteria to ceny wynosza od ok 6 do 8, a nawet w niektorzch przypadkach 10 tys Euro, a przeciez do tego trzeba dodac jeszcze koszty sprowadzenia itd :|

Jak to mozliwe ?

Czy w Polsce sa same szroty i zlom, i ile w koncu musze wzdac na takie auto ?

Wzmagania mam spore, nie powiem, dlatego bylym wdzieczny jakby kto powiedzial ile tak napawde powinien kosztowac mnie taki samochod, bo juz sie w tym gubie.

Auto musi byc:

-e36 328

-coupe

-czarny

-manual

-bez gazu

-pelny mpakiet: zderzaki, listwy, lusterka, czarna podsufitka itp

-bezwypadkowy

-super stan

-czarna skora lub polskora i klima, ogolnie full opcja

-nie starszy niz 10 lat tj. z lat 97-99

-bez agrotunningu, jedyne co moze byc to lekka gleba i jakies fajne fele

pzdr

No proszę - a ja myślałem, że jestem jedyny w swoich oczekiwaniach...

Gdybyś znalazł coś w tym rodzaju to pilnie się rozglądaj za drugim takim egzemplarzem.

Pozdrowki

Opublikowano

kumpel wyszedł z założenia że lepiej samemu zrobić, niż kupować czort wie co. Kupił 2.8 sedana, włożył w niego już tak ze 4 tysie i ma miód autko.

Żeby tylko walony nie był, resztę można zrobić.

Opublikowano

Witam chłopaki, kupiłem miesiąc temu egzemplarz, który mógłby was zainteresować. E39 coupe z 1995r 328i, czarna, skóre oceniam na 5-, blacha 5-, z tego co oglądałem blacha w oryginale (potwierdził to dobry lakiernik), silnik spokojnie na 5, felgi przyzwoite, ale co najlepsze w tym aucie to jest to, że jestem drugim właścicielem. Samochód kupiłem w Szwajcarii od pierwszego właściciela który miał ponad 50lat i przejechał nim 159000km. W książce serwisowej są powbijane przeglądy z serwisu BMW co roku od 1995 do 2006. Przebieg udokumentowany, także nie jest to jakieś padło z cofniętym licznikiem.

Auto mnie wyszło 20000zł już z zarejestrowaniem. Można kupić u nas w kraju Coupete za 15000-16000zł ale to nie będzie nic najlepszego, wiem bo szukałem bardzo długo i widziałem wiele sztuk. To że na zachodzie są bardziej zadbane się zgadza, ale to, że są droższe od tych w Polsce też.

Naprawdę mam rarytas z którego jestem zadowolony.

Sam chciałem kupić coś do 17000zł ale nic mi się nie podobało. Pomyślałem więc że może za około 28000 kupie już E46 ( wiadomo już nowsza - ładniejsza) takie też oglądałem w Polsce, ale zadbaną E46 z silnikiem 2,5 lub 2,8 to wydatek około 35000zł. Poniżej 30000zł są już same ściuchrane. Piszę o sytuacji sprzed 30-45 dni, może teras są jakieś ładne w ogłoszeniach.