Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam... mam w swojej bawarce do wymiany tylnie amortyzatory, problem w tym ze mam z roku 91 a o ile sie nie myle w tym roku niektore czesci zawieszenia byly inne i boje sie ze kupie zle i tu pytanie do was czy amortyzatory w tym roku roznily sie czyms od tych z nastepnych lat??

www.realoem.com <- wpisz vin z dowodu rej. i popatrz dokładnie co masz (jesli nikt nic wczesniej nie zmieniał).

Opublikowano
hmm cos nie tak z tym bo wpisalem tam moj vin i wyskakuje mi ze jezdze E30 M3 coupe z 87roku :D

hm..... masz szczepa? ;-)))

Opublikowano

a podajesz siedem ostatnich cyfr?

no to sprawdz czy aby masz w dowodzie dokładnie ten sam VIN co na nadwoziu. VIN jest numerem indywidualnym i w/g mnie nie ma możliwości takiej pomyłki.

Opublikowano
Kowi ja wpisałem twój VIN "EL09170" na realoem.com i pokazało

Seria: E36

Nadwozie:SEDAN

Model: 316i

Data produkcji: 07/1991

Silnik: M40

Amortyzatory znajdziesz na stronie http://bilstein.net.pl najlepiej Bilstein BNE-2752.

No faktycznie teraz dobrze jest, ja wpisalem te numery DR/BAC i dlatego takie jaja mi wychodzily, coz dzieki za pomoc...