Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kiedy ruszam z miejsca wyskakuje mi błąd "BOOTLID OPEN" czy to otwarty bagażnik? czy pokrywa silnika? Sprawdziłem krańcówkę od maski silnika wygląda na sprawną tzn. zwiera i rozwiera prawidłowo, ale czy jest jakiś czujnik również w bagażniku? jeżeli tak, to gdzie go szukać?
Opublikowano
Kiedy ruszam z miejsca wyskakuje mi błąd "BOOTLID OPEN" czy to otwarty bagażnik? czy pokrywa silnika? Sprawdziłem krańcówkę od maski silnika wygląda na sprawną tzn. zwiera i rozwiera prawidłowo, ale czy jest jakiś czujnik również w bagażniku? jeżeli tak, to gdzie go szukać?

Kombi czy senda ? Sprawdz jeszcze tylna szybke uchylna jesli to kombi. To jest napewno cos z bagażnikiem.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Sedan z 1996 roku, hymm jeżeli to coś z bagażnikiem to gdzie jest taki czujnik?, rozebrałem tylny zamek, ale nic tam nie widzę, jest tylko siłownik i kostka zasilająca światełko i to wszystko.
Opublikowano

a działa Ci otwieranie bagaznika z kluczyka ? siłownik sterujacy otwarciem z kluczyka lub przyciskiem w "szoferce" jest równierz czujnikem zamkniecia bagaznika oraz swiatełka do niego dochodzi kostka z 3 lub 4 przewodami moze tam lezy problem.

Pozdro

BMW E39 523iA LPG