Skocz do zawartości

Amortyzatory przod - niewiele brakowalo :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ceny ma fajne, wychodzi podobnie jak ze zestaw Bilsteinów, a lepiej chyba wziąć Sachsy, które są aluminiowe. Ciekaw jednak jestem, które lepiej poradzą sobie ze współpracą z Weitecami 50/20.
Opublikowano
dokładnie ceny ma niezłe i jak bede wymieniał jakies częsci zawieszenia to tylo Lemforder i tylko u niego wychodzi taniej i przesyłka szybka i solidna, wiec warto :) pozatym jestem zdania ze lepiej Sachsy, oryginałto oryginał i ponoć są bardziej komfortowe niż bildsteiny, ale to ponoć bo nie miałem bildsteinow, koledzy mowii ze te bildy sa twardsze a mi zalezy na serii
Opublikowano

Kupujac wahacze Lemfordera masz wraz z tulejami, nie wiem jak innych firm, jesli chcesz sie dowiedzieć czegoś konkretniejszego zapytaj kolege z forum TSA55, wyjasni Ci co i jak i nawet poda numery itp

http://www.allegro.pl/item360823102_wahacz_bmw_5_e39_lemforder_gorny_orginal_ss_.html#photo

tutaj widac ze są tuleje w komplecie i co najważniejsze są wymienialne w cenie ok 60-80zł jak pamiętam za tuleję plus minus