Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co sądzicie o tym aucie?

Ja bym już E28 nie kupił(chyba,że by jakaś super i wogóle była) ponieważ trudno znaleźć w dobrym stanie,poza tym jest to już dosyć wiekowe auto(egzemplarz z linku ma 23lata,chociaż źle nie wygląda).Jednak to moje zdanie.

one miały silniki takie same jak e34?

To jest silnik M20-E34(jak również E30,ale one miały do końca) miały takie do maja 1990r.

Jak znosi gaz i czy warto kupować auto z gazem?

Jak znosi-nie wiem.A czy kupować...zależy od tego jak auto było użytkowane,traktowane,w jakim stanie i jaki to jest gaz i ile już ma.

Tak więc zależy od Ciebie czy chcesz mieć ponad 20 letnie auto z gazem.

Pozdrawiam.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Wydaje mi się, że E28 nie miało silnika M20B25 i 170KM, tylko M30B25 i 150KM. Więc jezeli jest w tym samochodzide M20b25, to chyba jakaś kombinacja.

Czy dobrze znosi gaz?? Czy wogóle jest jakiś silnik benzynowy, który dobrze znosi gaz?

Opublikowano
Wydaje mi się, że E28 nie miało silnika M20B25 i 170KM, tylko M30B25 i 150KM. Więc jezeli jest w tym samochodzide M20b25, to chyba jakaś kombinacja.

Czy dobrze znosi gaz?? Czy wogóle jest jakiś silnik benzynowy, który dobrze znosi gaz?

Ewentualnie moze miec M20 eta ale wtedy bylo oznaczenie 525e. Inaczej tak jak Klimas pisze, glownie duze szostki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak jak koledzy piszą,silnik to szczep w E28 nie było M20B25,a co do kupowania wiekowego auta hm...powoli dobre egzemplarze E28 przewyższają ceną E34 i oby tak dalej,przynajmniej nikt ich nie będzie zajeżdżał i killował bo to naprawdę super samochody jak ktoś lubi klasyki a nie plastiki :mrgreen: :mrgreen:
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
  • 5 miesięcy temu...