Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o poinstruowanie mnie, jak dokładnie wygląda procedura ustawiania zegarka w BMW E46 318i z 1998 roku? Próbowałem wszystkiego i nic:) Nawet włączyły mi sie wszystkie kontrolki (nie wiem co to znaczy???). Jak ktoś ma to proszę o namiar na instrukcję w formie elektronicznej. Ewentualnie prosiłbym i wysłanie na mojego maila. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proszę o poinstruowanie mnie, jak dokładnie wygląda procedura ustawiania zegarka w BMW E46 318i z 1998 roku? Próbowałem wszystkiego i nic:) Nawet włączyły mi sie wszystkie kontrolki (nie wiem co to znaczy???). Jak ktoś ma to proszę o namiar na instrukcję w formie elektronicznej. Ewentualnie prosiłbym i wysłanie na mojego maila. Pozdrawiam

Zanim zapytasz- poszukaj!!!! :search: było wielokrotnie! :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problem w tym, że podają dwie różne metody i żadna nie dała rezultatu. Stąd moje pytanie...

Jak to nie dała rezultatu??? Prawy przycisk między obrotomierzem a wsk. temp. silnika nie kręci się w prawo lub lewo? po pokonaniu oporu...??? Jeśli tak jest to poszukaj w dziale Zrób to sam opis jak naprawić te dwa wihajstry :wink: Są one z plastiku i wewnątrz jest coś na kształt języczka który potrafi pęknąć i wtedy du.pa zbita nie można wyzerować licznika przebiegów dziennych (lewy) czy zmienić trybu wyświetlania zegara (12/24h)

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Dobra, wszystko gra. Wyszedłem na debila trochę. Kluczyk należało jedynie przekręcić o jedną pozycję dalej... Dziękuję i pozdrawiam