Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beznadziejny zderzak przód. Kierunki jak kolega wspomniał rónież. Zastanawiam się nad kierownicą. Wygląda jak z M3.

Fajny silniczek ma :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ja tam widzę w opisie że to lakier metalic. Skad wziąłeś informacje że to perła?

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ja tam widzę w opisie że to lakier metalic. Skad wziąłeś informacje że to perła?

A pod maską napisane "czarny"

Autor pyta czy warto na podstawie zdjęć.

Odpowiedź - NIE

Opublikowano
przejade sie zobaczyc to "cacko" w sumie mam nie daleko wiec zobacze jak prezentuje sie na zywo, ciekawe z czego jest ten przedni zderzak..?? mam nadzieje ze to nie jakis szajs z laminatu czy z czego to tam robia :P hehe ogolnie mi sie podoba..a wlasnie czy te czarne migacze sa zgodne z prawem??
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
z maski zniknął znaczek, i nie wiadomo jak to jest zrobione, czy nie zacznie lakier pękać z czasem, bo już widziałem taki przypadek, no i te kierunki na błotnikach odwrotnie założone :duh:
Opublikowano

Mnie akurat się podoba ten samochód. A kierunki w E36 w ogóle nie są dobrze pomyśalne i jak ich nie widać, to tym lepiej.

Tak mi się rzuciło w oczy - czemu koła są prosto a kierownica skręcona o 45 stopni :lol:

Opublikowano
bylem zobaczyc to auto, prezentuje sie bardzo dobrze lakier jest swierzy ,auto bylo malowane w niemczech rok temu, wlasciciel jest lakiernikiem pracuje w niemczech i daletgo to zrobil, znaczki usunieto dobrze nie powinno nic pekac, auto prezentuje sie na zywo jeszcze lepiej, silnik pracuje rowno jak hronometr ,cicho o kulturze pracy tej jednostki nie mosze mowic :) auto jest dosyc bogato wyposazone i moim zdaniem warte swojej ceny...
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
kupilem to auto chodz bardzo ladnie zero jakichkolwiek stukow w zawieszeniu silnik tak jak mowilem chodzi piueknie rowno auto ladnie przyspiesza ,wydaje sie ze to dobry zakup mechanik po ogledzinach stwierdzil ze auto jest tzw. igielka ;) wkrotce wrzuce wiecej fotek mojego nowego nabytku anarazie wystarczy to co jest w ogloszeniu ...a i jeszcze jedno od poczatku chcialem BMW i juz do konca przy tej marce zostane pozdrawiam
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?