Skocz do zawartości

M.K. Kiesler - regenerowanie malgownic - pytanko...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miał może ktoś z Was jakąś styczność z firmą M.K. Kiesler z Warszawy? Wygląda na, że chyba potrzebuję zregenerować maglownicę a chcę żeby zrobione to było solidnie i najlepiej na miejscu w Warszawie. Wszelkie info mile widziane.

Opublikowano

co do tego serwidu to nie wiem.

Ja u siebie regenereowalem gdzie indziej. moge tylko sie wypowiedziec co do regeneracji.

mialem zeby juz na listwie troche podtarte, maglownica pykala. po regeneracji (500 zl) przez miesiac byla cisza, pozniej to samo,

UWAZAM ZE REGENERACJA TO STRATA PIENIEDZY. nie da sie tego zrobic, przeciez tu jest sila itd, co do uszczelnienia zgodze sie, u mnie tez to bylo robione ale kierownica o wiele ciezej chodzi niz poprzednio, niby ma sie dotrzec-tylko juz przejechalem prawie 10000 i jakos sie nie dociera.

ODRADZAM!!

z drugiej strony na szrocie nie wiadomo co kupisz. jak sie znasz moze cos wybierzesz. pozdrawiam

Opublikowano
Kumpel też mial padniętą maglownicę w is (M43). Mechanik mu ją zregenerował, zapewniąjąc że teraz będzie to dobrze działało ale po 1000km było tak samo jak przed regeneracją. Dlatego również uważam, że jeżeli nie zna sie ktoś i nie szuka innej maglownicy musi sie pytać w warsztacie o gwarancję i czas jej obowiązywania.
Opublikowano
Kumpel też mial padniętą maglownicę w is (M43)

M43 w is :?:

M42 lub 44 :roll2: :D

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'