Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam pewien pomysł odnośnie forum. Sądzę, że przydałoby się na nim osobny dział poświęcony tematom innym niż BMW. Mianowicie chodzi mi o to, ze np. ktoś chce kupić zmywarkę czy coś do domu, a szuka porady to zamiast szukać po innych forach i zakładać tam konta, to tu może się spytać, sądzę że w tak wielkiej ilości klubowiczów ktoś będzie znał odpowiedź na dane pytanie i będzie chciał się podzielić spostrzeżeniami. Sądzę, ze pomysł mimo swoich wad wart jest uwagi. Czekam na wasze opinie. :D
Opublikowano
Z papierami to też niezły pomysł, ale na co dzień kupuje się jakieś urządzenia (bo nikt nie będzie wymieniał poglądów, które bułki albo parówki lepsze). Chodzi ażbym znalazł strone doradczą, gdy chcę wydać klika złotych więcej :)
Opublikowano

Czemu nie. Ja jestem za. Na wielu forach jest dział Off Topic gdzie można gadać o wszystkich duperelach.

Ten dział z papierami też spoko. Wielu ludzi sprowadza auta i mogłoby tam znaleźć cenne wskazówki.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Dział "Pogawędki" byłby dobrym działem, na innych forach jest już dawno takie coś i to sprawia ze na nich jest fajny klimat, a tu właśnie takiego czegoś brakuje :D

Taaa, szczegolnie tematy "co dzisiaj jadlem na sniadanie" albo jaka tapete mam na pulpicie. Pomysl off topicu fajny, ale zeby tam cos bylo z sensem a nie takie glupoty jak na innych "lepszych" forach. Jest to forum BMW a nie kolko pani domu :)

Opublikowano
Dział "Pogawędki" byłby dobrym działem, na innych forach jest już dawno takie coś i to sprawia ze na nich jest fajny klimat, a tu właśnie takiego czegoś brakuje :D:

Taaa, szczegolnie tematy "co dzisiaj zjadlem na sniadanie" albo jaka tapete mam na pulpicie. Pomysl off topicu fajny, ale zeby tam cos bylo z sensem a nie takie glupoty jak na innych "lepszych" forach. Jest to forum BMW a nie kolko pani domu :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dział off-topic był kiedyś na forum (dokładnie to zlinkowany z inną stroną) ale idea padła po tym jak zrobił się tam bałagan, a i poziom co niektórych wypowiedzi mocno odbiegał od ogólnie przyjętego za kulturalny.

Sekcja porad prawnych brzmi nieźle :cool2: :cool2: :cool2: Tylko żeby nie zamieniła się w zbiór "ponoć tak jest", "coś tam słyszałem" itd itp :duh:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Wiem, ze jest na Allegro, w sklepie tez mam pomoc, ale chodziło mi o to ażeby każdy wypowiedział się o swoim sprzęcie czy poleca czy np. totalne padło
Opublikowano
Czepiasz się. Zmywarki podałem na przykład. Chcodzi mi o wiele spraw,m a na forum producenta to zgadnij które produkty będą chwalić, a mi chodzi o bezstronną opinie.
Opublikowano

Pomysl nie jest zly choc pewnie trudno bedzie to opanowac.Faktem jest ze czasem sa problemy z dopasowaniem postow do odpowiedniej kategorii i moze warto sprobowac wrzucac je wlasnie w takie miejsce,nawet jesli w jakiejs czesci odbiegnie od tematow scisle zwiazanych z BMW

:cool2:

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

Opublikowano

Może nie totalny offtopic, tylko coś związanego z motoryzacją - też wyjazdy, przygody na drodze, gry komputerowe (wyścigi) itp. Inaczej będzie tam totalny bałagan, a też dla co poniektórych stworzy to okazję do nabijania postów.

A co do forum o dokumentach - powiedzmy "porady prawne" by się przydało - bo jest tego sporo - kupowanie samochodzu w Polsce i za granicą, sprzedaż, OC itp...

Opublikowano
Może nie totalny offtopic, tylko coś związanego z motoryzacją - też wyjazdy, przygody na drodze, gry komputerowe (wyścigi)

No i jeszcze będzie trzeba założyć tam temat "Kawały zwane Dowcipami" :cool2:

Opublikowano
Tam lepiej żeby nikt sobie punktów nie nabijał, bo to nie będzie nic odzwierciedlało. Bez podziału na kategorie tylko jak kogoś coś interesuje to niech wrzuca, a inni się wypowiedzą. :D