Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Może mój temat nie jest adekwatny do tego działu i pewnie znajda się tacy którzy będą mnie pouczać, ale szukam foteli i tylnej kanapy od wersji M3 E36 jeśli ktoś ma takie do sprzedania to proszę o kontakt, bardzo mi na tym zależy ponieważ chce sobie je wstawić do mojej betty. Pozdrawiam wszystkich i proszę o oferty. Pozdrawiam gorąco Ewelinka :)
Opublikowano
napisz jeszcze do jakiej wersji, sedan czy coupe. Niedawno na allegro była kanapa tylna z m3 coupe, w idealnym stanie za 100 czy 200 zlotych i chetnych nie było
Opublikowano

Witam

Pisząc "NIE M PAKIET" autorka pewnie ma na myśli siedzenia takie jak występowały TYLKO w M3 coupe - komplet takich foteli w zależności od tego czy skórzane czy nie i czy regulowane elektrycznie czy manualnie to wydatek od 1500zł w górę za cos co nadaje sie do użytkowania po ewentualnym wypraniu :) (ceny realne osiągane na allegro a nie takie jakich zyczyl by sobie sprzedajacy)

Siedzenia z M3 sedana są takie same jak te możliwe do zamówienia w każdej innej E36 M Sportsitze (czyli chyba wlasnie ten M PAKIET wg. autorki posta) - z regulacją w pięciu płaszczyznach ale juz nie tak "kozacko" wyglądające z zagłowkiem schodzącym na oparcie ;) - komplet takich "zwykłych" M Sportsitze półskórzanych do touringa sprzedalem ostatnio na allegro za 1000zł - aukcja od złotówki.

Pozdrawiam