Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj byłem w Wwie na przeglądzie mojego nowego nabytku. Zauważyłem w gablotce model 1:18 Kubicy. Mają wystawiony na Allegro. Polecam wszystkim fanom. Nie widziałem jeszcze tak dokładnie odwzorowanego bolidu F1. Tutaj link:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212812558

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

każdy kto zarejestruje sie na stronie bmw ma już okazję to kupić:

Witamy, Informujemy, że jest już dostępny w sprzedaży długo oczekiwany model bolidu Roberta Kubicy 2007! http://sklep.bmw-imp.pl/go/_info/?id=1682 Pozdrawiamy Zespół bmw-shop

ja teraz trochę żałuje że do kasku nie wystartowałem jak był na licytacji

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano
az zadzwonie do MISIAKA i zapytam sie po ile u nich maja. pewnie ok 100pln :duh:

To weź dwa, bo w Wwie są po 299 :wink:

ja teraz trochę żałuje że do kasku nie wystartowałem jak był na licytacji

No teraz można tylko popatrzeć na niego u Fusa :wink: (bynajmniej Fus go nie kupił...)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
az zadzwonie do MISIAKA i zapytam sie po ile u nich maja. pewnie ok 100pln :duh:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

100zł to dałem w Wwie za mały brelok do piątki

Przestańcie co niektórzy bo normalnie jak ktoś rozumny czyta to potem nas właścicieli BMW podsumowuje odpowiednio

:mad2:

Pozdrawiam

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

Niestety nie ma już modelików. Wszystkie 1000szt poszło!

Następną helmuty będą miały z tego co mi powiedziano dopiero 10 sierpnia...echhh...chciałem na imieniny dla chrześniaka :cry2:

Kubicomania na całego

:mrgreen:

T.Jefferson 1802 rok