Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Zamierzam kupić sobie bmw 325 i chciałem Was koledzy zapytać o porady.

Czy warto kupować 325???

Czy maja one jakieś wady (silnik - częste usterki)???

A moze ktos zna konkretnie ten model i cos by mógł mi powiedzieć na jego temat??

http://moto.allegro.pl/item212494943_bmw_325_24v_vanos_lpg_sekwencjia_pilne_.html

Zastanawaim sie właśnie nad tym egzemplarzem i właśnie tym autem.

Doradzcie mi coś.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

sprawdź czy nie była bita z boku ktoś kombinował przy uszczelkach

no i przednie swiatła wymienione ale może miał taki kaprys no i ma lpg :mad2: jak 2 generacji to "bedziesz miał wydatek" lakier ładny przynajmniej na zdjęciach

PS deska dziwna czy od 95 r nie było 2 poduszki? musisz to sprawdzić

Opublikowano (edytowane)
325 mają jedną wadę: nie ma dobrych 325 do sprzedania. To co jest na rynku to same :duh:

to juz jest uogolnianie

a co do tej bumy to ona jest az za ladna [chodzi o lakier] chociaz nie podoba mi sie szpara przy tylnych lewych drzwiach, pomimo tego ze jest tam wgniot to nie powinno jej az tak wypaczyc

Edytowane przez dunaj2
Opublikowano

A wiec oglądałem samochód miesiąc temu, po dwóch dniach ukazania się na allegro. Cena wtedy za ten samochód była 15900. Była wymieniana skrzynia biegow, lewarek zmiany biegów byl tak luzny, za Az się zdziwiłem ze można zmieniac biegi. Prawe tylne drzwi po otwarciu opadały, wiec był ja później problem zamknąć. Lewe drzwi był trzeba mocno trzasnąć żeby je zamknąć. Pare ognisk rdzy na klapie. Lampy normalnie makabra jak to było podłączone z przodu i z tyły plus odstające uszczelki. Tłumiki które słuchac z pól kilometra.

No i najważniejsze samochód był raczej bity w bok od strony kierowcy.

Czytałam na innym forum BMW ze samochód pojdzie nawet za 13000.

A więc powodzenia

Opublikowano
no i te spalanie nie wierz w to co napisal benzyny to moze i tak ale napewno nie gazu u mnie na sekwencji w 1.8 w miescie to 10 spokojnie idzie takze przelicz sobie procentowo jego pojemnosc silnika powodzenia i sie nie napalaj he he
liczy się tylko aby wsiąść i jechać a czy to ważne gdzie!!! ważne czym (BMW)
Opublikowano
325 mają jedną wadę: nie ma dobrych 325 do sprzedania. To co jest na rynku to same :duh:

no tak Arton takie gadanie to sobie mozesz ....wiesz między ksiązki włożyc

jest duzo dobrych 325i tylko trzeba szukac ... są ludzie ktorzy kochają auta i ich samochody są w bardzo dobrym stanie

(nie chwaląc się moje 325i jest nic nie wyrąbana ... takze nie pisz ze nie ma bo są )

A tak pozatym do tego co w temacie to w 1995 roku powinny byc rysunki na przyciskach przy fotelach , 2 poduszka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sprawdź czy nie była bita z boku ktoś kombinował przy uszczelkach

no i przednie swiatła wymienione ale może miał taki kaprys no i ma lpg :mad2: jak 2 generacji to "bedziesz miał wydatek" lakier ładny przynajmniej na zdjęciach

PS deska dziwna czy od 95 r nie było 2 poduszki? musisz to sprawdzić

no i te spalanie nie wierz w to co napisal benzyny to moze i tak ale napewno nie gazu u mnie na sekwencji w 1.8 w miescie to 10 spokojnie idzie...

napiasne jest z instalka o wartosci 4800 wiec na pewno sekwencja, a dwa ze takie spalanie jest jak najbardziej do osiagniecia, mam taki sam silnik plus nowa sekwencje i w miescie mi pali ok 12,5 gazu, i wg instalatorow to i tak jeszcze powinno sie ustabilizowac i spasc, generalnie w trasie pali na benzynie ok 8 litrow (120-150 km/h), mowie powaznie, pewnie zaraz mi ktos napisze zebym sie obudzil czy cos takiego, ale za 100 zl przejechalem jeszcze przed instalowanie gazu ok 320 km, cena benzyny ok 4.50

Opublikowano
saku82pl a moze masz perpetum mobile i nic ci nie pali w to ze na trasie 2.5 192 km lyknie ci 8 litrow gazu to wiesz co albo jestes naiwny ze w to wierzysz albo nie wiem jezdzisz na powietrzu moj w trasie pali 8 litrow mam staga 200 takze nie uwierze ze twoj pali tyle samo bez urazy oczywiscie to jest dyskusja
liczy się tylko aby wsiąść i jechać a czy to ważne gdzie!!! ważne czym (BMW)
Opublikowano

na autobanie wciagnela mi 8,7l/100km w miescie pali mi ok 12l

w cyklu mieszanym 10l

(to tak cos kolo tego , mowa o benzynie)

Opublikowano
panowie o czym wy wogole mowicie -gaz i BMW- to tak jakbyscie chleb z soli chcieli upiec nie pasuje jedno do drugiego :duh:

Pasuje, nie pasuje. Nikt nie gazuje auta w ramach zachcianki. Czasem sytuacja zmusza.

E30 318IS Rally
Opublikowano

to nie jest dyskusja na temat wad i zalet gazu w BMW, ale czlowiek pyta co sadzicie o tym konkretnym aucie

to ze gaz jest do zapalniczek, kuchenek, itd wszyscy juz wiemy,

o tym ze to profanacja bmw rowniez,

takze to, ze jak kogos nie stac na benzyne do bmw to niech sobie kupi dełu tiko

niech zyje tanie panstwo, akcyza i benzyna po 5 zl za litr !

zycze grubych portfeli !

Opublikowano

no tak Arton takie gadanie to sobie mozesz ....wiesz między ksiązki włożyc

jest duzo dobrych 325i tylko trzeba szukac ... są ludzie ktorzy kochają auta i ich samochody są w bardzo dobrym stanie

(nie chwaląc się moje 325i jest nic nie wyrąbana ... takze nie pisz ze nie ma bo są )

A tak pozatym do tego co w temacie to w 1995 roku powinny byc rysunki na przyciskach przy fotelach , 2 poduszka

Są dobre sztuki ale ile z nich jest do sprzedania? Ludzie sprzedają jak zaczyna się coś grubego sypać. Ja szukałem rok temu, zmarudziłem cztery miesiące i nic szczególnego nie było. Albo za krótko szukałem albo nie miałem szczęścia

Opublikowano

ARTON - SZANOWNY KOLEGO NIE UOGÓLNIAJ STANU WSZYSTKICH BMW NA PODSTAWIE STANU SWOJEGO AUTA :nienie: , JEST WIELE ŁADNYCH I ZADBANYCH EGZEMPLARZY TYLKO TRZEBA POŚWIĘCIĆ TROCHE CZASU I KASY ŻEBY TAKĄ UPOLOWAĆ. NIE WIRZYSZ - JAK ZOBACZYSZ TO UWIERZYSZ, ZAPRASZAM DO MNIE.

DARIOON - SPALANIE GAZU W TRASIE W BMW 320 I 325 JEST PRAWIE IDENTYCZNE, WIEM BO JEŹDZIŁEM 320(E30), 327(E30), 325(E36), 528(E39), 520(E34), 530(E34) WSZYSTKIE MIAŁEM NA GAZIE. nAJWIĘCEJ MI PALIŁA 530(E34) BO OKOŁO 15L, POZOSTAŁE MIEŚCIŁY SIĘ W 12 LITRACH, OCZYWIŚCIE PRZY NORMALNEJ I SPOKOJNEJ JEŹDZIE.

POZDRO.

Opublikowano
wizualnie ladna fura lecz te swiatła w desce czegos mi brakuje i lakier ladny tylko pytanie czemu tak sie swici wyglada jak swierzo malowany tyko dlaczego pozdrawiam
Opublikowano
ARTONJEST WIELE ŁADNYCH I ZADBANYCH EGZEMPLARZY TYLKO TRZEBA POŚWIĘCIĆ TROCHE CZASU I KASY ŻEBY TAKĄ UPOLOWAĆ

właśnie dlatego napisałem że albo za krótko szukałem (cztery miesiące)albo nie miałem szczęścia. A swoją byś sprzedał?