Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednego jestem pewien na 100% : jak silnik nie pracuje to i pompa w skrzyni nie daje ciśnienia a ona jest napędzana tylko od wałka sprzęgłowego WIĘC NIE ZAPALISZ AUTOMATU NAWET JAK GO ROZPĘDZISZ DO 300km/h

a co do holowania jeśli producent zezwala holować e39 z prędkością 70km/h do 150 kilometrów to niewiem dlaczego koledzy zabraniają ????

a e34 holowałem kumplowi z Krakowa do Katowic i jedyny problem był na bramkach bo kobiecina nie umiała zrozumieć czemu płaca za oba wozy...

Opublikowano

(...)

:duh: Prosze napisz coś mądrego :).

(...)

może kolega napisze coś mądrego pierwszy, tak dla przykładu??

bo jak narazie to samo rzucanie mięsem i nabijanie się, a żadnych konkretów

Opublikowano
Podaj przyklad rzucenia mięsem :) bo niezbyt Cie rozumiem kolego :)POZDRAWIAM.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
z automatem w bmw jest niestety tak, ze jest stosunkowo awaryjny, (nie we wszystkich modelach, ale przyklad to e39 530d, e46 330d, x5 z 3 litrowym dieslem itd.)

O automat trzeba dbać, umieć go obsługiwać i po 300-400tyś. wymieniać na nowy. Słyszałem dziesiątki opowieści o złych naprawach i ani jednej o skutecznej i zadowalających efektach.

Osobiście po 10 latach jazdy automatami mam manuala i dokąd będzie to możliwe nie zmienię tej opcji.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Hmmm Martog do mnie pijesz? bo cos mi sie tak wydaje....Jak masz coś do omówienia zapraszam na priv bo zasmiecasz. Uswiadomie Cie w paru kwestiach.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

a co do holowania jeśli producent zezwala holować e39 z prędkością 70km/h do 150 kilometrów to niewiem dlaczego koledzy zabraniają ????

a e34 holowałem kumplowi z Krakowa do Katowic i jedyny problem był na bramkach bo kobiecina nie umiała zrozumieć czemu płaca za oba wozy...

to cholowaliście auto na autostradzie?

Opublikowano
PRAWDA PANOWIE I PANIE JEST TAKA,SWOJE AUTKO TRZEBA KOCHAC A JAK SIE KOCHA TO NIEWOLNO MU ROBIC KRZYWDY.A WIEC ,TRZEBA NAJPIERW SZUKAC INFORMACJI NA SWOJ(AUTKA) PROBLEM A POTEM STOSOWAC TERAPIE.A AUTOMATY/CHOC TERAZ MAM MANUAL/TO PIEKNE AUTKA ALE PCHANIE ODPADA, CHOLOWANIE TAK, ALE NA LAWECIE LUB ZA PODNIESIONA TYLNA OS.JESZCE JEDNA MOZE ZASADA JEDZ ZAWSZE NA WLACZONYM BIEGU NIE NA LUZIE,Z GORKI ZJEZDZAJ Z TAKA PREDKOSCIA Z JAKA POD NIA WJECHALES.WTEDY AUTKO CIE POKOCHA I BEDZIE CIE WOZIC GDZIE TYLKO CHCESZ.

Zwracam uwagę na pisanie z włączonym "Caps Look", niech kolega zapozna się z zasadami pisania postów na forum i nie nadużywa "wielkich" liter.

:x

Opublikowano
dokladnie do niczego...Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

to cholowaliście auto na autostradzie?

oczywiście !!!!!!!! zgodnie z kodeksem drogowym do pierwszego zjazdu

no i holowaliśmy przez samo "h"

Opublikowano
:shock: qrde podobała mi się dyskusja od zapytania do wojny--Polak to mądre łagodne stworzenie, nadepniesz niechcacy na odcisk i FIGHT :mrgreen: ----POZDRO--- :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

hmmm no ja komuś napewno nadepnąłem i to nie jednemu :D....ROXXX

Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

przesłuchani"