Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli zrobię tak: sprawdzę te poduszki czy nie ma proszku jeszcze raz, wezmę zmierzę te napinacze jak mniej niż 10cm to uznam że podejrzane, zajadę na stację kontroli pojazdów niech sprawdzą i wtedy mogę kupować. Myślę że w ten weekend już nabędę autko.

A i ma założoną instalację gazową sekwencyjna STAG-200, w Siedlcach była zakładana, jest jeszcze na nią ponad rok gwarancji.Co o tym myślicie???????/. Nie falowały obroty, przełączało się płynnie benzyna/gaz, nic nie pierdziało i jechało normalnie z 4 osobami na gazie.

niestety gościu obiecał mi auto a sprzedał je dziś komuś innemu wiec po ptokach jak to mówią... Jeżeli ktoś ma takie autko do sprzedanie lub jakieś inne to proszę o kontakt na pw lub gg najlepiej z jakimiś fotkami

Dziękuję za wszystkie posty-są mi bardzo pomocne.

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale czlowieku herezje rozsiewasz.

Sprawdzenie szczelnosci w moim przypadku kosztowało 0zł (a nie mialem tam znajomego), w skrajych przypadkach kosztuje to 20 zł. Napełniają azotem i sprawdzają czy trzyma cisnienie. Nie wiem za co tu płacic 200zł :|

Hmm, mnie się wydawało zawsze, że sprawdzenie szczelności polega na ściągnięciu starego chłodziwa, napełnieniu np. azotem - test szczelności i napełnienie nowym. Gdzie takie coś robią za ZERO zł?

No ale Pan Loks wie najlepiej ile to kosztuje no i co tu mu tlumaczyc :mad2:

Do Loks: z powietrza koles tych cen nie wzialem. Jesli wciaz sie upierasz ze to za friko to chyba ci podrzuce numer to tego zakladu gdzie sie pytalem i sam sie przekonasz cwaniaku.

Opublikowano

No ale Pan Loks wie najlepiej ile to kosztuje no i co tu mu tlumaczyc :mad2:

Do Loks: z powietrza koles tych cen nie wzialem. Jesli wciaz sie upierasz ze to za friko to chyba ci podrzuce numer to tego zakladu gdzie sie pytalem i sam sie przekonasz cwaniaku.

Po pierwsze: prosze bez wycieczek osobistych :nienie: .

Po drugie: albo dyskutujemy rzeczowo o kosztach zalozenia klimatyzacji w E36, albo temat zostanie zamkniety. Tym bardziej, ze zakup samochodu, o ktorym mowa w topicu jest juz nieaktualny.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i