Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc mam pytanie nie moge w miejscu spalic gumy poprostu tylnie hamulce mi zatrzymuja kola jak mozna zrobic zeby je poluzowac zeby bez problemu kola sie krecily w miejscu ??? WIEM ze palenie gumy to zło itp. ale ja prosze tylko o rade :) WIELKIE DZIEKI ZA INFO
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
WIEM ze palenie gumy to zło itp. ale ja prosze tylko o rade :) WIELKIE DZIEKI ZA INFO

Wiesz ale jednak musisz...

Miej trochę litości dla 1.8 :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Chlopaki .Spalic laczka do da sie nawet maluchem.Moze masz dobre opony i ciezko.Ja mam 1,8i i pale bez problemu ale przy skreconych przednich kolach,jak mam na wprost to gorzej (z hamulcem jeszcze nie probowalem mieszac).Potrenuj sobie na mokrym ,musisz wyczuc w jakim zakresie obrotow uda ci sie zamieszac
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
popierwsze 1.8is :) potrafi duzo i spali spokojnie w miejscu nawet 1.6 i nie piszcie litosci i takie tam teksty nie wiecie nic na ten temat to po co takie komentarze:) :P ja sie pytam poprostu czy da sie jakos lekko tylne hamulce popuscic??
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
  • 2 lata później...
Opublikowano

boss881123 złodzieju, jak myślisz ze odpuszczę ci te 280 pln to się mylisz !!! oddaj mi moją kasę!!! Na części już nie będę czekał !!!

Uważajcie na tą świnie - jego nick na allegro HUDINI-GARAGE i boss881123 (konto zawieszone). sprzedał mi gril do e36 i parę innych części wpłaciłem mu kasę przed świętami i do tej pory brak dostawy, zero kontaktu. macie ZŁODZIEJA na forum.

pzdr.

depech (depech1 - allegro)

Opublikowano
boss881123 złodzieju, jak myślisz ze odpuszczę ci te 280 pln to się mylisz !!! oddaj mi moją kasę!!! Na części już nie będę czekał !!!

Uważajcie na tą świnie - jego nick na allegro HUDINI-GARAGE i boss881123 (konto zawieszone). sprzedał mi gril do e36 i parę innych części wpłaciłem mu kasę przed świętami i do tej pory brak dostawy, zero kontaktu. macie ZŁODZIEJA na forum.

pzdr.

depech (depech1 - allegro)

Forum to nie miejsce na tego typu sprawy. Zgłoś sprawę na policji a potem staraj się o zwrot straconych pieniędzy (do 500PLN).

Przy oszustwie internetowym nie ma niskiej szkodliwości i nawet za kilka złotych oszuści dostają spore kary.

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641

Opublikowano
Tym bardziej bym to zgłosił na policji. Robiłeś przelew jak się domyślam , więc dowód wpłaty masz.

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641

Opublikowano
tak, robiłem przelew i mam dowód wpłaty, na razie nie miałem kiedy z tą policją i powiem szczerze, że mam nadzieję na polubowne załatwienie sprawy, ale już zaczyna mi brakować cierpliwości....
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co się dziwicie gościowi skoro ma taki poziom inteligencji że kupuje beemke z tylnym napędem a chce startować jak golfem na ręcznym :duh: :lol: .Gdyby zrobić konkurs na najgłuprzy temat na tym forum to gość jest bezkonkurencyjny. :mrgreen:
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.