Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
E36 to już przestarzały model, w serii dawno przestał być atrakcyjny.

Popelniasz duzy blad w mysleniu takim stwierdzeniem... E36 jest autem wiekowym, ale napewno nie przestaje byc atrakcyjna w oryginale. Do BMW 2002 tez zalozysz angel eyes (najlepiej zaspolone) bo wyglada przestarzale? Watpie, a przynajmniej wyczucie dobrego smaku powinno tego zabronic... Lifting zostawmy stylistom a my zajmijmy sie jazda i o ile o gustach sie nie rozmawia tak ja osobiscie lamp z plastiku bym w zyciu nie zalozyl do BMW, jak juz sie bawic to wybrac hella, to bedzie efekt a nie isc po kosztach. Babcie tez mozna pokryc kilogramem tapety ale czy to doda jej atrakcyjnosci? Sami ocence... Wiec z szacunku do tych samochodow zostawcie je w spokoju jak je konstruktor stworzyl, albo jak chcecie przerabiac to z glowa a nie po kosztach, a najlepiej jak chcecie by Wasz samochod wygladal na mlodszy to kupcie sobie taki :)

Na szczęście da sie go auto uratować i sprawić, że będzie jednym z najładniejszych egzemplarzy na drodze, a to bardzo duży plus.

Takie ratowanie sobie odpuscmy bo... napewno nie bedzie najladniejszy, pozdrawiam!

Opublikowano

Moim zdaniem jest pewna grupa aut bestseller'ów... E36 właśnie do tej grupy należy... Auto ze względu na niesamowicie dobrze postawioną "kreskę" projektantów dalej trzyma ładny wygląd... Znajdują się na forum osoby które uważają, że wygląda lepiej niż E46...

W mojej opinii E36 najlepiej wygląda w 100% serii lub z dodatkami tunerów z górnej półki... Mam kumpla, który zrobił z E36 taką wiochę, że patrzeć na nią nie mogę... Czarną perłe po kolizji przemalował na srebrny dodał szpoylersy, naklejki typu dziury po kulach, środek obszył niebieską eco-skórą i generalnie auto nie wygląda ani jak japoński wózek, ani jak niemiecka sportowa limuzyna... Wygląda jak powiększona zabawka dzieciaka z piaskownicy... Oczywiści lexusy i przód i tył... Wygląda to tak jakby poobwieszał i tak zwieśniaczoną już BMW zabawkami z odpustu...

Obowiązkowo neon z LED'ów i zestaw radio First MP3 + AlphardEx głośniczki i wzmacniacz za 70zł 3000W

Heh... Ale 16 pod dyskoteką podrywa i to jego styl... No comment... Ale autka szkoda... :mad2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg