Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od pewnego czasu jezdze bmw e-34 25tds Problem polega na tym, że autko naprawdę odchodzi dopiero od 3000 obr. wczesniej zachowuje się jakby wogóle nie miało turbiny tzn od 2500obr robi sie dziura ledwo dochodzi do 3000 i nagle wkręca sie na ponad 4500 Dopiero gdy przejechałem się autkiem kumpla zobaczyłem jak powinien zachowywać sie ten silniczek. Silnik praktycznie nie ma wycieków zero oleju na turbinie pompa nie leci pali dosłownie na dotyk kontrolka od wtrysków nie świeci sie jedynie co to czasem słychać jak delikatnie cyka zawór ale to tez zależy kiedy. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?? Dodam że czytałem wcześniejsze posty ale nie znalazłem w nich pomocy. Sprawdzałem juz intercooler były w nim dosłownie śladowe ilości oleju przewód podciśnieniowy też jest ok.
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czy ten czujnik to taki z wężykiem wiodacym od zaworu EGR i o ile pamiętam z kabelkiem u góry?Możliwe,że ja mam też zawalony IC. :(

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

• 2 tygodnie później...