Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja jak kupowalem swoją(316i compact) miala przejechane 107 tys.mam ja 9 miesiecy i ma teraz 140 tys.czyli przejechalem 33 tyś.Wiekszych usterek nie mialem,smiga jak szalona :) :) .pozdrawiam
  • Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
moje e34 520i 12v ma 345 tys. i ciagle dobrze sie trzyma,kupilem ja jak miala 320 tys. i sie nie psuje. pozdro :cool2:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A moja ma dopiero 158 kkm (potwierdzone z kluczyka w ASO + dokladne ogledziny. Wpisy w KS do 132 kkm.)

Tomek

Marzenia się spełniają...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
wiec i ja sie pochwale moja becia e30 316i '89 ma przejechane 206 tys osobiscie zrobiłem nia 30 tys bez zarzutów
Opublikowano
Moja Beta to prawdziwy podroznik. Mimo, ze ma 11 lat zdazyla juz przejechac blisko 280 tys. po calej Europie. Ostatnio byla w Pradze i jest zadowolona. Nic nie stuka, nie skrzypi - leje paliwko, zmieniam oleje, filtry, klocki hamulcowe i smigam. Podroze najwyrazniej jej sluza :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

moja bunia przy kupnie miała 180.000 przebiegu sam ją sprowadziłem dwa miesiące temu już z uszkodzonymi popychaczami,które już wymieniłem

teraz dotrzymuje mi towarzystwa od 4.000 km i jest git :cool2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

730i e32 kupiłem jak mmiała 260 tys zrobiłem 15 tys wymieniłem dożo części ale większość dla wygody nie z przymusu rozlecenia sie auta tzn: sprężyny przód, końcówki drązków , drążek środkowy przy kole 17 cali i gumie 235 trochę biło na kierownicy:)

w obecnej 750i mam przebieg 260 tys (z ksiazka serwisową) zrobiłem może z 1000km i dzięki bogu sie nic nie popsuło

Pozdrawiam

Opublikowano

moja ma 250000 i przejechane 40000 na gazie (shell), i w dalszym ciągu czuje że jade...

ps. zdjęcia w galerii

Opublikowano
Moje BM-Double w tej chwili ma 190tys jak kupilem miala 160tys model: BMW E34 520 1994r. sedan, mam ja 2 lata usterek nie mialem. pozdrawiam
Opublikowano
320 24v 351 tysiecy km oryginal przebieg 92 rok wszystko dobrze tylko drgania lekkie ma ale juz wiem co to jest na bank;) cewki maja przebicie !;)
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moje tydzien nabyte 316i Compact z 94r ma 188 tys :)...Jest pare pierdol do roboty, ale jestem zadowolony i pozbywam sie tych dolegliwosci :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Ja mam u siebie (E36 Coupe 325) zrobione 163 tys., 94 rocznik, bez gazu. Jeżdzę tylko na Shell V-Powerku, silnik chodzi jak nowy, trzyma moc. Pojeżdżę nim około roku, zrobię może z 10-15 tys. km, nie przewiduję problemów. :)