Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tego przebiegu jestem pewny auto mialo jednego wlasciciela od nowosci i serwisowane bylo do ostatniego kilometra zazdrosniku :mrgreen:
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka.

Czy przebieg jest istotny czy autko...oto jest pytanie :D

Ile ma samochodzik to on sam wie, waźne czy się chce nim jeździć i czy wogóle "on, ono" was lubi! :D To tak prywatnie :wink:

Zwracam się do moderów z prośbą o usnięcie dla mnie ostrzeżenia(okres minął..wiecie :lol: ).Pozdróweczka dla was,

Opublikowano
Ja nastukalem swoja 535tka juz 197tys,natomiast moj znajomek w e39 kombi w td z 98 roku ma nakrecone przeszlo 470tysiakow,a autko jezdzi i wyglada jak z fabryki.Jest ono do sprzedania za 3200euro :cool2:
Opublikowano

316 i 95 r.

360000 przekroczone, chodzi bez zarzutu no poza delikatnym falowaniem,pali również na ostrym mrozie jak to miało u nas miejsce rok temu ok 30 stopni a trzymam pod chmurką - niestety :cry2:

Gregor
Opublikowano

200008,4 KM

dziś tyle było jak wysiadałem z samochodu rano czyli 8:05

E36 316 compact 1995r.

mam go prawie 6 miesięcy i zrobiłem nim około 7000km

wymieniłem amorki to z takich poważniejszych czynności

reszta zwykły serwis

zapraszam na stronkę

http://kdpiast.w.interia.pl/

Opublikowano

Moj wozek e30 318i 86rok 138 000

Jest to 200% autentyczny przebieg

jak kupilem mial 136 000

jego poprzedni wlasciciel(w dodatku 1 wlasciciel) przez ostatnie 2,5 roku posiadania trzasnal 6 000. :jawdrop:

Smieszne co? heh

Zadnej rdzewki.

Czesci ktore ogladalem w zawieszce i innych miejscach to fabryczne oryginaly (86r),ktore maja sie dobrze(wszystko zbadane).Caly uklad wydechowy jest od nowosci i ma sie niezle.

Jedna rzecz o ktorej wiem ze byla wymieniana to tarcze i bebny(sa nowe)

Jedyne co wiem (czuje)ze zbliza sie do wymiany to amory ,choc fachowcy sprawdzili i powiedzieli ze sa jeszcze w normie.

Takiego rodzynka mam!!! :mrgreen:

nie jedź szybciej niż myslisz...
Opublikowano
moja 320i 24v bez vanosa ma przejechane 350 tysiecy kilometrow trzyma sie jak kupialem ja dwa lata temu miala 270 tysiecy pozdrawiam!;)
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
Mój jak kupiłem miała 114000 teraz ma 115000, napoczątku nie chciałem wierzyć ze ma tak mało... Ale jak pojechałem do serwisu BMW i wrzuculi na kompa to zleciał sie cały sztab ludzi :D Wtedy uwierzyłem i JA :dance:

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

E36 318TDS '97 :)

Teraz:

????

Różnie to było ale z BMW do końca :D

Opublikowano
Mój jak kupiłem miała 114000 teraz ma 115000, napoczątku nie chciałem wierzyć ze ma tak mało... Ale jak pojechałem do serwisu BMW i wrzuculi na kompa to zleciał sie cały sztab ludzi :D Wtedy uwierzyłem i JA :dance:

A co oni tam zobaczyli ciekawego???

Błędy do wykasowania?

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
u mnie dzis stuknelo 217000 km. w moim 530d byl problem z falowaniem obrotow ale znalazlem przyczyne- blachy piep...y wezyk paliwowy miedzy filtrem a pompa paliwa byl popekany i lapal powietrze. zrobilem przez 4 miesiace ok 8000km. i mam takiego banana :D jak widze moje BMW. pozdrawiam i zycze bezawaryjnego narecenia nastepnych tysiecy kilometrow w naszych BMW.
Opublikowano

A co oni tam zobaczyli ciekawego???

Błędy do wykasowania?

Co zobaczyli? Chyba w miarę mały przebieg :) Bo chyba trudno spotkać auto z takim oryginalnym przebiegiem w 2007 :)

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

Teraz:

????

Opublikowano
Nie wiem czy wiesz, ale po podłączeniu pod komputer nie dowiesz się prawdziwego przebiegu. Albo poniosła Cię fantazja, albo wcisnęli Ci kit. Masz chociaż książkę serwisową ? Zresztą przebieg 115000 tys. nie jest niczym super nadzwyczajnym żeby się wszyscy z serwisu zlecieli. No chyba, że dawno nie widzieli tak nisko przekręconego licznika :lol:
Opublikowano

Widocznie wcisneli mi kit :cry:

Ksiązkę serwisową mam, i to uzupełnianą od początku :P

A Licznik nie był od nowości przekręcany :P Samochód pochodził od dziadka mojego kolegi z PL :P Miał go od nowości.... Podarował go, swojemu wnuczkowi, a ze jemu nie wpadł do gustu (jak mi :P), to ja podziwiam zalety E34 :)

A z tym serwisem to ten koleś opowiadał...więc ja się wycofuje :P I przyznaje do błedu :)

WYBACZCIE :dance:

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

Teraz:

????

Opublikowano
190 tys, serwisowana do 151 tys, i wyglada na to ze przejezdzi jescze lekko nastepne 190 tys :dance:

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2:

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
E36 318is z 24.12.1993 :wink:

Kupiona w grudniu 2000 z przebiegiem 89kkm, teraz ma 181kkm.

Aktualnie 225kkm.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
w moim miescie jest taksowkarz jezdzi e34 91r 525i ma przejechane 680tys! na jednym silniku a auto idzie jak przecinak :cool2: