Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Popróbuj najpierw sam, nic nie tracisz przecież jest wiele past polerskich na rynku (Tempo, Automax i wiele innych) jak wyjdzie to super jak nie to i tak na polerkę zdążysz.

Powodzenia :D

Opublikowano
nie mowie ze calego na polerke tylko to miejsce przypolerowac, tylko delikatnie. jesli nie robiles nigdy osobiscie to raczej bym odradzal eksperymenty, sa rozne pasty scierne, zalezy jaki efekt sie chce uzyskac. sam kiedys probowalem i wyszedl dziad jeszcze wiekszy, musialem pojechac do lakiernika. a on to zrobil od reki i gratis. polal woda, odrobinke pasty i przejechal boshem delikatnie. 1 minuta roboty bylo. doswiadczenie po prostu
Opublikowano
Proponowal bym wziasc papier scierny 2000 i delikatnie zmatowac to miejsce po kleju wzywaj do tego tez wody z dodatkiem plynu np ( ludwik ) tylko caly czas polewaj to woda. Sama pasta nic nie da poniewaz klej wypalil lakier po tym zabiegu dopiero zastosuj paste polecam paste o nazwie Bril tubka koszt okolo 12 zeta po tej pascie dopiero zastosuj jakies mleczko nablyszczajace. Ta paste musisz dokladnie wcierac w miejsce po papierze sciernym . Zabieg pewny na 100%
Opublikowano
jeszcze istnieje cos takiego jak aceton lub zmywacz do paznokci..
fajne autko, tylko maly silnik")
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja znalazłem super glue remouver, wygląda jak super glue tylko jest napisane że remouver. Trzeba nałożyć, odczekać 20 min i zetrzeć szmatką. Mi akurat kapnęło na spodnie i miałem twardą kropkę.

Ale udało się.

Michał 750