Skocz do zawartości

Drgania calego auta podczas przyspieszania pomiedzy 80-130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem moim e39 530d Touring 2002, otoz podczas przyspieszania galka biegow wpada mi w delikatny rezonans i czuje, ze cale auto delikatnie wpada w drgania. Najbardziej to czuc na 4 i 5 biegu podczas wduszenia gazu do podlogi, wtedy galka wpada w dosc duze drgania i czuje delikatnie drzenie w calym aucie. Co to moze byc ? Patrzac na obroty, wystepuje to mniej wiecej miedzy 1500-2500 na kazdym biegu.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
moze masz krzywe fele ? mnie tez autko wpadalo w rezonans przy ok 80 km/h i mialem wszystkie 4 fele krzywe !

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Wszystkie fele sa ok, i opony tez. Mi tak sie dzieje tylko jak wcisne gaz mono do dechy na tych wyzszych biegach. To raczej bedzie rpoblem z walem napedowym. Ale narazie nie moge oddac auta do mechanika bo bardzo potrzebuje.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
automat czy manual?

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
dokładnie cos z wałem będzie. Te objawy szugerują albo krzywe felgi lub problem z wałem, podpora wału