Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czolem czy jezdzi ktos z was w swojej 7-mie bez katalizatorow? co prawda jest troche odp na forum ale mnie generalnie sie rozchodzi tylko i wylacznie o silnik v12,no ewentualnie v8. Chcialbym wyciagnac opinie czy warto wyjac? bardzo sie to odbije na spalaniu? uzyska sie cos ? czy raczej straci?bo sa mieszane opinie jezeli cvhodzi o samo bmw nie poglebiajac sie w silnik.Moze jednak warto wyciagnac, bedzie nieco glosniejszy ale na v12 akurat p :norty: pasuje rasowy dzwiek
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano

w 750 sondy sa przed katalizatorami i jak sa sprawne to beda dzialac poprawnie (jezeli oczywiscie z silnikiem jest wszystko ok )- wiec zaden ćip tuning nie jest konieczny

co do katow - a masz je sprawne czy kaszana ?

Opublikowano
co do katalizatorow ciezko powiedziec czy sa sprawne za 17lat moze i sa moze nie, pod spodem widze ze w jednym przepala sie zewn strona obudowy. Glownie mi chodzi o spalanie zeby mi nie podskoczylo o 5l, bo to juz jest dosc tak , jak by mial ktos tez sterowniki silnika konczace sie na 352 oczywiscie sprawne to moge byc zainteresowany
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano

Witam.

ja latam bez katalizatorów też już ze 3 lata.

pewien fachowiec od tuningu powiedział ze 10% mocy przybywa po wyjęciu.

spalanie nie uległo zmianie.

puszki lekko dzwonią.

poza tym spoko.

pozdro.

popmpe paliwa szukam, macie może?

UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA TO UMIEJĘTNOŚĆ PODEJMOWANIA SZYBKICH DECYZJI!

MISTRZ POLSKI poleca !!! fachowe porady w zakresie suplementacji, diety oraz treningu.

suplementy i odżywki najlepszych firm !!!

15 lat doświadczeń!!!

polecam sie...