Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O rany :!: Rozwala mnie jak ktoś zakłada 10 calową felgę i naciąga opony np 225 :duh:

No comment.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
O rany :!: Rozwala mnie jak ktoś zakłada 10 calową felgę i naciąga opony np 225 :duh:

No comment.

hmm chciał mieć szeroko...a nadkola nie puszczały...wiec wyszlo jak wyszlo

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

No comment.

nie lepiej założyc 195/70/14 wyrychtować mokasyny i przypadkiem nie spoźnić sie na sume do kościoła...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Trzeba mieć mocne nerwy żeby na tym forum pokazywać BMW po tuningu bo opozycja strasznie gani. Auto jest ładne bo właścicielowi się podoba, a to jest najważniejsze. Nawet w BMW jest co poprawiać po fabryce choć nie tyle co w innych :D . Wole oglądać takie auto niż 100% oryginał który części po drodze gubi, a takie czasem widuje.

Autko mi się podoba, ale lusterka bym zmienił np. na M3

BMW forever!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To forum nie jest po to zeby siebie karac ,jestesmy milosnikami tej marki,i to co ktos robi ze swoim autem to jego sprawa ,moze sobie nawet nas..ać na dach jak mu sie to podoba.To kwestia gustu osobiscie mi sie podoba nic nie podoba z niczym nie przesadzono, widac ze elementy sa dopasowane i nie strasza dwu centymetrowe szpary jak w wiekszosci bemkach:duh: i nie ma tu zadnych pletw jak to inni maja, milion spojlerów i tribal na tylnej szybie:duh: .napewno nikt nie ma takiej jak ty bo teraz tych bemek to od zasr...ia jak kiedys maluchow :duh: Napisz jeszcze jaki silniczek :wink: pozdro

No właśnie. Jestem miłośnikiem marki i nie mogę patrzeć na auta jak te. Wg mnie niektórych marek/modeli nie powinnno się przerabiać. Ewentualnie lekko podretuszować dodając stylu.

Auto kojarzy mi się z tanim tuningiem, mimo iż pewnie tanio to nie kosztowało. Ale efekt taki. Zepsuty piękny kształt e36 coupe. Felgi pewnie by do żadnego bmw nie pasowały. Lusterka jeszcze większa porażka. No i ta fatalna maska.

Niby rzecz gustu, ale dla mnie kolega Winoo1 po prostu go nie ma!

Napisz ile dalNo właśnie. Jestem miłośnikiem marki i nie mogę patrzeć na auta jak te. Wg mnie niektórych marek/modeli nie powinnno się przerabiać. Ewentualnie lekko podretuszować dodając stylu.

Auto kojarzy mi się z tanim tuningiem, mimo iż pewnie tanio to nie kosztowało. Ale efekt taki. Zepsuty piękny kształt e36 coupe. Felgi pewnie by do żadnego bmw nie pasowały. Lusterka jeszcze większa porażka. No i ta fatalna maska.

Napisz ile dałeś za tą beje. Ciekawe co naprawdę ładnego możnaby za tą kwotę kupić.

Opublikowano
Trzeba mieć mocne nerwy żeby na tym forum pokazywać BMW po tuningu bo opozycja strasznie gani. Auto jest ładne bo właścicielowi się podoba, a to jest najważniejsze. Nawet w BMW jest co poprawiać po fabryce choć nie tyle co w innych :D . Wole oglądać takie auto niż 100% oryginał który części po drodze gubi, a takie czasem widuje.

Autko mi się podoba, ale lusterka bym zmienił np. na M3

Te lusterka są od m3 :D , tylko na tym zdjęciu mogą wyglądać dziwnie, bo perspektywa jest dziwna.

Opublikowano
To forum nie jest po to zeby siebie karac ,jestesmy milosnikami tej marki,i to co ktos robi ze swoim autem to jego sprawa ,moze sobie nawet nas..ać na dach jak mu sie to podoba.To kwestia gustu osobiscie mi sie podoba nic nie podoba z niczym nie przesadzono, widac ze elementy sa dopasowane i nie strasza dwu centymetrowe szpary jak w wiekszosci bemkach:duh: i nie ma tu zadnych pletw jak to inni maja, milion spojlerów i tribal na tylnej szybie:duh: .napewno nikt nie ma takiej jak ty bo teraz tych bemek to od zasr...ia jak kiedys maluchow :duh: Napisz jeszcze jaki silniczek :wink: pozdro

No właśnie. Jestem miłośnikiem marki i nie mogę patrzeć na auta jak te. Wg mnie niektórych marek/modeli nie powinnno się przerabiać. Ewentualnie lekko podretuszować dodając stylu.

Napisz ile dałeś za tą beje. Ciekawe co naprawdę ładnego możnaby za tą kwotę kupić.

Zastanawiam się nad Twoim stosunkiem do samochodów. Z Twojego posta wynika, że samochód darzysz większym uczuciem niż rodzinę. A kto powiedział, że jak już się kupiło bmw, to żadnych przeróbek niet? Równie dobrze można nie wymieniać np pompy gdy się zepsuje, bo to już nie fabryczna będzie, i auto nie będzie miało takiego stylu jak trzeba, straci ducha i inne takie pierdoły.Śmieszne do bólu jest podejście niektórych forumowiczów. A już w ogóle mnie rozwala:" Felgi pewnie by do żadnego bmw nie pasowały. Lusterka jeszcze większa porażka. No i ta fatalna maska". Człowieku! Przód jest żywcem wzięty z M-ki. Można wnioskować, że M-ka też Ci się nie podoba.

Opublikowano
" Felgi pewnie by do żadnego bmw nie pasowały. Lusterka jeszcze większa porażka. No i ta fatalna maska". Człowieku! Przód jest żywcem wzięty z M-ki. Można wnioskować, że M-ka też Ci się nie podoba.

Do kompletu jeszcze tylko brakuje tylu od M-Roadster. Twoje auto, twoja sprawa, nikt Ci nie broni zamontowac nawet mercedesowskiej gwiazdy na masce ale prosiles poprostu o opinie a ta jak widac jest w miare jednoznaczna. Jak dla mnie to moznaby zamknac ten temat.

Opublikowano
Winoo1 nie przejmuj sie takimi komentarzami- tez sie zastanawiam skad forumowicze maja taki stosunek do zmian- sami w wiekszosci maja nieoryginalne fele z BMW i rozne inne pierdolki- pozmeiniane lusterka na te z Mki lampy klary itp. jakby wszystkie Beemki po ulicach byly jak z fabryki to bylo by nudno! poza tym tuning wlasnie na tym polega przeciez zeby wyroznic auto sposrod innych tego sdamego modelu- mnie sie Twoje auto podoba- njie ma wiejskich lotek najklejek itp- bo tego to ja tez nie toleruje. ale takie zmiany sa w dobrym smaku i ladnie sie prezentuja. na bankl jak na jakims zlocie ta Beemka stalaby obok fabrycznie wygladajacej trojki- wiekszosc z forumowiczow i tak z ciekaowsica by oglodalo auto Winoo1- prawda?:> pozdrawiam
Opublikowano
Winoo1 nie przejmuj sie takimi komentarzami- tez sie zastanawiam skad forumowicze maja taki stosunek do zmian- sami w wiekszosci maja nieoryginalne fele z BMW i rozne inne [bAD]- pozmeiniane lusterka na te z Mki lampy klary itp. jakby wszystkie Beemki po ulicach byly jak z fabryki to bylo by nudno! poza tym tuning wlasnie na tym polega przeciez zeby wyroznic auto sposrod innych tego sdamego modelu- mnie sie Twoje auto podoba- njie ma wiejskich lotek najklejek itp- bo tego to ja tez nie toleruje. ale takie zmiany sa w dobrym smaku i ladnie sie prezentuja. na bankl jak na jakims zlocie ta Beemka stalaby obok fabrycznie wygladajacej trojki- wiekszosc z forumowiczow i tak z ciekaowsica by oglodalo auto Winoo1- prawda?:> pozdrawiam

Dzięki :) To co napisałeś ma swój sensowny przekład na rzeczywistość. I zgadzam się z tym. Pozdrowionka :D

• Członkowie klubu
Opublikowano

Mógłbyś poprawnie zalinkować zdjęcie z pierwszego posta, bo się nie otwiera ?

A nie chciałbym na podstawie miniaturki w profilu...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
WINNOO1nie masz sie co przejmowac autko jest fajowe wiekszosc forumowiczów by je łykneło gdyby miało taka okazje....a ze nie maja to trzeba zbesztac
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

Skoro chcesz się dowiedzieć co sądzę o stylistyce tego autka - proszę bardzo:

Moim skromnym zdaniem wszelkiego rodzaju przeróbki modelu starszego na nowszy to są tzw. "Wanna be"...

rozwijając powiedzenie w wolnym tłumaczeniu: "chciałbym mieć E46, ale mnie nie stać, więc sobie przerobie E36 na E46, może coś z tego wyjdzie".

Jak dla mnie NIE i jeszcze raz NIE dla takich przeróbek (jakiś czas temu była na allegro E32 robiona na E65 - prawie cudna ). E36 to E36 i w ramach TEGO modelu można zrobić, jak już się bardzo chce, ciekawe modyfikacje. :mad2:

Chciałeś wiedzieć to już wiesz. Tylko nie miej pretensji i żali, że się nie podoba.

Jeśli natomiast Tobie się podoba - to chyba najważniejsze!

pzdr.

radocha z jazdy!
Opublikowano

Przepraszam ale co to ma być :?: :?: :duh:

Ja rozumiem ludzie sobie tuningują i jednym się podoba innym nie,ale nie trawię nakładania/dokładania/wymieniania częsci karoserii z nowszego modelu na starszy bo po co :?: Masz E36 a chcesz E46 to kup tą drugą a nie błaznujesz i robisz jakiegoś składaka z biednego E36 :mad2:

M-ka Mi się podoba,tylko czemu nie założyłeś m-ki od E36-i Rudy nie gadaj że ktokolwiek by łyknął to hm.."coś" bo dla mnie to cudactwo takie że nie kupiłbym tego.

Bez urazy Winoo1 ale moim zdanie źle spożytkowałeś pieniążki w swoją Bunie,trzeba było poszukać orginalnego M-Pakietu i by to robiło dużo lepsze wrażenie niż to druciarsto :duh:

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Winoo1 nie przejmuj sie takimi komentarzami- tez sie zastanawiam skad forumowicze maja taki stosunek do zmian- sami w wiekszosci maja nieoryginalne fele z BMW i rozne inne [bAD]- pozmeiniane lusterka na te z Mki lampy klary itp. jakby wszystkie Beemki po ulicach byly jak z fabryki to bylo by nudno! poza tym tuning wlasnie na tym polega przeciez zeby wyroznic auto sposrod innych tego sdamego modelu- mnie sie Twoje auto podoba- njie ma wiejskich lotek najklejek itp- bo tego to ja tez nie toleruje. ale takie zmiany sa w dobrym smaku i ladnie sie prezentuja. na bankl jak na jakims zlocie ta Beemka stalaby obok fabrycznie wygladajacej trojki- wiekszosc z forumowiczow i tak z ciekaowsica by oglodalo auto Winoo1- prawda?:> pozdrawiam

Dzieki Grzechooo. Teraz dopiero zaluje ze nie szukalem e36 ze zderzakami od poloneza i lusterkami od seicento zanim swoja beje kupilem. No bo wtedy to bym sie dopiero wyroznial sposrod ''innych aut tego samego modelu'' :)))

Opublikowano (edytowane)

Dzieki Grzechooo. Teraz dopiero zaluje ze nie szukalem e36 ze zderzakami od poloneza i lusterkami od seicento zanim swoja beje kupilem. No bo wtedy to bym sie dopiero wyroznial sposrod ''innych aut tego samego modelu'' :)))

Możes sobie nawet szukać ferrari z kołami od jelcza. Masz pojęcie na czym polega tuning? Przecież nie chodzi tylko o wstawienie dokładek, felg, naklejek i płyty cd na lusterku wstecznym. Samochód ma być NIEPOWTARZALNY.

Edytowane przez Winoo1
Opublikowano

Winoo1 - chciałes komentarze ?? wiec je dostałeś i napewno jeszcze będziesz dostawał. Bez sesu jest komentować to co inni napisali ( oczywiscie mówie tu o tych co wyrażaja negatywna opinie o twoim aucie) bo widze że zawziecie bronisz tego co pokazałeś wieć po co zakładac taki temat jak i tak nie przekonasz ludzi do tego co zmajstrowałeś. Jeżeli tobie sie podoba to niech ci sie podoba i nie musi nikomu innemu. Zarzucasz koledze saku28pl że nie ma pojęcia o tuningu - moze i nie ma ale ty też nie masz i faktycznie stworzyłes niepowtarzalne auto i mam nadzieje ze nikt go juz nie powtórzy.

P.S skoro przerobiłes przód przerób tył wtedy juz nikt się nie doczepi. :mad2: :norty:

Opublikowano
Winoo1 - chciałes komentarze ?? wiec je dostałeś i napewno jeszcze będziesz dostawał. Bez sesu jest komentować to co inni napisali ( oczywiscie mówie tu o tych co wyrażaja negatywna opinie o twoim aucie) bo widze że zawziecie bronisz tego co pokazałeś wieć po co zakładac taki temat jak i tak nie przekonasz ludzi do tego co zmajstrowałeś. Jeżeli tobie sie podoba to niech ci sie podoba i nie musi nikomu innemu. Zarzucasz koledze saku28pl że nie ma pojęcia o tuningu - moze i nie ma ale ty też nie masz i faktycznie stworzyłes niepowtarzalne auto i mam nadzieje ze nikt go juz nie powtórzy.

P.S skoro przerobiłes przód przerób tył wtedy juz nikt się nie doczepi. :mad2: :norty:

Nie czepiam się o konstruktywne komentarze, a stwierdzenie o spojlerach z poloneza i lusterkach z seicento jest nie na miejscu.

Opublikowano

witam

Chciałem podzielić się swoją opinią i osobiście nie jestem zwolennikiem takich przeróbek e36 na e46, ale muszę powiedzieć, że Twoje BMW daje rady i podoba mi się whuj! Felgi i nerki są naprawdę super

:cool2:

Pozdr

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.