Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zalamany w nocy ukradli mi moje 530d ,wydawalo mi sie ze na ten samochod nie ma chetnych zlodzieji bo jest niezle choc fabrycznie zabezpieczony a jednak , gdyby ktos widzial granatowe BMW kompletnie wyposazone to prosze o info nr.nadwozia GX44917 ,rejestracja NOL89TE

pzdr

Opublikowano

Witam

ac nie bylo , skonczylo sie w kwietniu i juz nie wykupilem

a nie wykupilem bo jak wjechalem do rowu i lekko go uszkodzilem

zderzak przedni prog i zaswiecila sie poduszka to pzu zaoferowal mi 620zl

a naprawa w serwisie kosztowala mnie 4200 , do tej pory walcze z pzu o pieniadze

Opublikowano
współczucie kolego nie chciał bym przeżywać taką chwile. Mam nadzieje że autko się znajdzie choć pewnie wiesz że szanse nie są zbyt duże ale zawsze jest jakaś nadzieja. Powinny wracać kary średniowieczne w stylu, że za kradzież ucinają ręke może to by jakoś pomogło bo narazie strach zostawiać auto nocą.

Ekstra zdjęcia, fotografie, USA http://www.imagesbygustav.com

Moja bunia: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=361605#361605

DO SPRZEDANIA felgi chromowane zdjęcia felg w galeri:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=361605#361605

Opublikowano
czyli nasuwa sie stwiedzenie, ze ktos wiedzial ze skonczylo sie AC i hulaj dusza

Ale co złodzieja obchodzi czy auto ma AC czy nie?

bo znalem przypadek ze znajomy przestal placic za swojego grand voyagera i miesiac po tym jak AC przestal placic zwineli mu auto z pod domu. po 2 tygodniach dostal telefon ze moze odzyskac autko ( bodajze chcieli od niego 10 tys ). Zglosil fakt na policje o kradziezy autka ale do tej pory jak auta nie bylo tak nie ma.

oczywiscie to tylko przyklad - byc moze komus takie piekne E39 sie spodobało na częsci. :(

przy okazji masz jakies zdjecia tej swojej BETKI ? jakies szczegolne znaki rozpoznawcze ?? zawsze to cos jak sie autko widzi na zdjeciu - tu ludzie sa z calej polski i moze ktos gdzies wypatrzy

Opublikowano
czyli nasuwa sie stwiedzenie, ze ktos wiedzial ze skonczylo sie AC i hulaj dusza

Ale co złodzieja obchodzi czy auto ma AC czy nie?

Zlodzieja niewiele, ale ubezpieczalnie bardziej. Przeciez następne ubezpieczysz juz na pelny pakiet i bedziesz pilnowal by byla ciągłość, mając takie niemile doświadczenia ;/

Straszna lipa :( Obcinać łapy poprostu. :(

Opublikowano
złodziej za kilka złotych kupuje od miłej pani od ubezpieczeń lista wozów co mają OC a nie mają AC i kradnąc wie że nikt takiego wozu nie będzie szukał . tak było , jest i będzie .
Opublikowano

Witam.

Znam ten bol,jakies 6 lat temu pociagneli mi golfe 3 .Oczywiscie tez bez ac.No ale trudno.Zglosilem to do niebieskich panow jakies 15 minut po fakcie podajac kierunek w jakim auto odjechalo,oczywiscie niebiescy zamiast podjac jakies kroki na goraco przez ponad godzine wypytywali mnie o jakies pierdoly.Po tej akcji postanowilem szukac auta na wlasna reke,z racji tego ze czesc moich bylych kolegow nie poszla zbyt prosta droga zyciowa juz nastepnego dnia wiedzialem kto go rabnol,i orjetacyjnie gdzie jest auto.Zglosilem to do tego "schroniska"nic niby brak dowodow.Wybrale sie wiec z kolegami po odebranie auta wlasnorecznie.Po przybyciu okazalo sie ze auta w tym miejscu juz nie ma,ale po dluzszym oczekiwaniu pojawij sie winowajca.Niestety nerwy nie wytrzymaly i odrobinke go poturbowalem(tylko dzieki kolegom odrobinke bo sam chyba bym go zabil)Po taj akcji auto zapadlo sie pod ziemie dopiero po 2 latach dowiedzialem sie ze zostal sprzedany na czesci w poznaniu na gieldzie.Na koniec dodam ze ten gostek zalozyl mi sprawe o pobicie,musialem jeszcze zaplacic 4500zl.odszkodowania.Take jest nasze prawo.

pozdr.

Opublikowano

Witam

caly dzien z policja spedzony ,mieszkam kawalek za olsztynem i lokalny komisariat bardzo preznie podszedl do sprawy, wypytywania sasiadow ,objazd okolic ,a noz gdzies stoi,bo wracajac do stawigudy bardzo sie spieszylem i nie zatankowalem BMW , dojezdzajac komputer pokazal mi 8km zasiegu czyli bylo moze z litr paliwa , odjechali tym samochodem bo nie bylo sladow po wtaczaniu na lawete, tak wiec daleko nie mogli zajechac , zal mi jej byla naprawde wdzieczna nigdy mnie nie zawiodla kochane autko , bywalem na forum czesto ale przewaznie czytalem , posty innych userow o problemach z BMW rozumialem ale one jakos nigdy mnie nie dotyczyly poprostu idealne nigdy nie psujace niezawodne BMW , zdjecia mam wkleje jutro , charakterystyczne cechy tego autka to uszkodzony (zarysowany)tylny zderzak

pzdr

Opublikowano
bo znalem przypadek ze znajomy przestal placic za swojego grand voyagera i miesiac po tym jak AC przestal placic zwineli mu auto z pod domu. po 2 tygodniach dostal telefon ze moze odzyskac autko ( bodajze chcieli od niego 10 tys ).

OK, już załapałem. Jeśli masz AC, to nie będziesz negocjował okupu. Faktycznie szfindel niezły.

Opublikowano
Ja miałem podobny problem z moja e34!!! auto miało swoje latka wiec wydawało mi sie ze nikt nie będzie chciał jej ukraść. Niestety myliłem sie już drugiej nocy ktoś włamał sie do garażu i ukradł mi felgi zostawiając auto na kolkach. Jakoś to przebolałem ale nerwy mi sie skończyły kiedy przyszedłem i w zamku znalazłem kawałek lamaka :duh: następnego dnia ubezpieczyłem auto i wszystkie problemy zniknęły. Bardzo mi przykro że ktoś wyrządził ci taka krzywdę ale dla pocieszenia powiem ci ze kiedyś ukradli mojemu ojcu citroena c2 (jeszcze nie zarejestrowanego w kraju) i po 2 miesiącach gdy wszyscy stracili nadzieje nagle auto znalazło się :D
Opublikowano

Wklejaj foty tej Bejki :!:

Sam opis to zamało :!:

Jesteśmy wkońcu samochodziażami i spora część z Nas jeździ sobie po giełdach komisach itp itd.

Wklej fotki z zewnatrz, jaka felge miala, wnetrze wszystko co jest charakterystyczne dla tego egzemplarza, w ten sposob skuteczniej ktoś gdzies zauwazy Twój samochod i będzie mógł zareagować :!:

Bardzo mi przykro że ktoś sprzątnął Ci Beemkę :zlosc:

Nie prosta lecz zakręt jest wyzwaniem ;)

http://img346.imageshack.us/img346/5111/bkp2kl.jpg

Opublikowano

no ale przecież wszystkie samochody maja fabryczna blokade kierownicy.. tylko niech nikt nie napisze ze szarpnieciem sie ja zrywa...

przykro mi że straciłeś auto. Szkoda jakie by ono nie było czy to BMW czy coś innego.

Opublikowano
zawsze tak było i chyba zawsze bedzie nic nie wskazuje na to zeby cos sie w tym kraju polepszylo technologia idzie do przodu ale niestety złodzieje razem z nia :( przykro mi kolego ze straciles swoje piekne autko miejmy nadzieje ze sie jeszcze znajdzie cale i zdrowe.
Opublikowano

siema

wklejaj foty wszystkie co masz ja mieszkam niedaleko olsztyna i znam troche osob:) jesli miala cos charakterystycznego to rzuci sie w oczy...dla kumpla tez niedawno zawineli fure ...ale sie znalazla ...i zlodziej sie znalazl....:)

..narazie ma wczasy rehabilitacyjne :wink:

wklejaj foty srodek felgi wyposazenie...

jak kocha to wroci :dance:

Opublikowano
tak , odkupilem go od kolegi i napewno podkreslam to, On jest poza wszelkimi podejrzeniami o ile ktos chcialby cos zasugerowac
Opublikowano

p.Krystianowi ze serwisu w Katowicach dwa tygodnie temu ukradli z e39 felgi 17" M-powerowe a auto stało między trzema blokami i 5 metrów od jego otwartych okien , a na tym osiedlu mieszkają jak nie prokurator to policjant i wszyscy mają psy

jak by ktoś Wam oferował to prosze o kontakt z tym że niema zdjęć