Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wymienialem dwa miesiace temu poduszkę amortyzatora z tyłu w moim sedanie. Po miesiacu zaczelo znow dziwnie hałasować. Po krótkim czasie nowa poducha rozwaliła sie. Wymieniłęm ją na nowa, jednak wymieniajac dzis zauwazylem ze mam peknieta podkladke, element nr 6

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA31&mospid=47436&btnr=33_0386&hg=33&fg=45

przez to koncowka amortyzatora opierala sie bezpośrednio na tulejce w poduszce i ja rozwalila. Pytanie oje brzmi: skad moge dostac taka podkładke ?? Czy musz ekupic gdziec oryginal czy moze byc cos podobnego tylko z identyczna srednica otworu, zeby nie zsunęła sie jak ta pęknięta stara. Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdro600

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
szczerze to nigdy tam nie bylem :) i troche sie boje jezeli chodzi o ceny. Nie mam nawet pojecia jakiej kwoty moge sie spodziewac za takie badziewie.
Opublikowano

Witam w ASO wcale nie są takie szokujące ceny jesli chodzi o spinki plastikowe, podkładki i drobne tego typu rzeczy. Sam kupuje wszyskie potrzebne spinki i wiem że nie jest drogo. Co innego jeżeli chcesz w serwisie kupić cos konkretnego amortyzatory, pompy jakies grubsze rzeczy to sa drogie. A te drobne rzeczy to niekiedy na allegro sa droże niż w serwisie.

Śmiało jedź do serwisu BMW.

BMW to pełnia życia.
Opublikowano
Właśnie szukałem tego samego tylko chodi mi o obie podkładki 6 i 10. Pojechałem do sklepu a tam nie ma więc myślę jadę do ASO i są jedna kosztuje 10zł nigdzie indziej nie kupisz.
Opublikowano
Nie przesadzajmy z cenami w ASO, czasem jest taniej niż w zamiennikach (przykładem jest filtr oleju - orginał tańszy niż zamiennik purfluxa). Poza tym wykonanie telefonu i sprawdzenie ceny nie jest chyba jakimś wielkim wydatkiem...

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
Bylem dzis w ASO i dokladnie 10 zl za sztuke a do tego zamowilem uszczelki na poduszki zeby woda nie leciala do srdodka po 8 zl za sztuke. Cena jak dla mnie naprawde niska patrzac na brak tych elementow w pozostalych sklepach. W bydgoszczy jedynie na ul. Pieknej w sklepie z czesciami gl do BMW mogli mi to rowniez sprowadzic. Pozdro600
Opublikowano
Duperele są tanie pod warunkiem,że macie serwis na miejscu...Ja mam do najbliższego serwisu ponad 100 km...a jak chciałem kupić spinki po 0.56 zł do tapicerki to kopara mi opadła jak usłyszałem ile biorą za przesyłkę kurierem...30 zł!Więc wolałem kupić spinki na Allegro...
Freude am fahren...