Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Było to tak... chciałem naładować aku. Zakluczyłem drzwi centralnym, drzwi pasażera były otwarte, wyciągnąłem aku zamknąłem drzwi. Dziś przychodzę chcę otworzyć drzwi a tu nic... sposoby z podnoszeniem klamki do góry i przekręcanie kluczykiem nie pomaga zna może ktoś jeszcze jakieś sposoby ?
Opublikowano
użyj zagiętego drutu który wkładasz nad lewym reflektorem mijania i zachaczasz o linkę od maski, po paru próbach pewnie ci się to uda, potem pociągasz i maska otwarta, hmm, podłącz akumulator do przewodów rozruchowych, a te z kolei podłącz do instalacji elektrycznej auta i daj napięcie, dalej już wiesz :cool2:
Opublikowano

robisz tak - klamka do gory w drzwaiach pasazera !

2 - jezeli to nie podziala - otwierasz bagaznik kluczyciem , w klapie jest swiatelko - wypinasz je i na przewody podajesz napiecie z akumulatora lub prostownika ( sprawdz ktory jest + a ktory - ) i bedziesz mogl normalnie centralnym otworzyc samochod

Opublikowano (edytowane)
użyj zagiętego drutu który wkładasz nad lewym reflektorem mijania i zachaczasz o linkę od maski, po paru próbach pewnie ci się to uda, potem pociągasz i maska otwarta, hmm, podłącz akumulator do przewodów rozruchowych, a te z kolei podłącz do instalacji elektrycznej auta i daj napięcie, dalej już wiesz :cool2:

Wszystko ładnie poszło :) potwierdzam metoda działa ;) A tu foty:

było...

Jedynie może sie troche porysować

Edytowane przez tuti
Opublikowano

Panowie... takie info to może na prywatne wiadomosci...

No i te foty to już lekka przesada... potem nie piszcie...

Zgineła Mi Bunia Co teraz... bo czytajac to forum byle łepek wyjmie Ci zaraz silnik :nienie: :norty:

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
przesadziłeś jeśli ktoś kradnie b......to nie korzysta z forum

no według mnie nie przesadziłem xsilver podał metode... któr ykazdy zna i do niczego nie prowadzi ale z tą maską to przegiecie i jeszcze foty...

kiedys juz byl temat i ktos tez wysypał info na temt jak otworzyc izaraz został skasowany... nie koniecznie musi Ci skubnac auto albo otworzyc ktos kto kradnie auta... jakiś łepek bedzie chcial sprawdzic czy działa...

a z tym że jak ktoś kradnie auta to nie czyta forum... to bys sie zdziwił i widać mało wiesz :jawdrop:

szanuje Twoje zdanie

Opublikowano

no według mnie nie przesadziłem xsilver podał metode... któr ykazdy zna i do niczego nie prowadzi

ta ktora podalem do niczego nie prowadzi - prowadzi do podania napiecia do instalacji samochodu i mozliwosc otwarcia centralnego zamka - wiele osob to wytestowalo i dziala !!! jezeli nie wierzysz to poszykaj w moich postach ... co za roznica czy podasz mapiecie na gniazdo pod maska czy w inne miejsce ... efekt bedzie ten sam

Opublikowano
Tez robilem tak jak napisal xsilver i metoda ta dziala. Wazne jest tylko zeby nie pomylic + z masa!!!

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!

Opublikowano

no według mnie nie przesadziłem xsilver podał metode... któr ykazdy zna i do niczego nie prowadzi

ta ktora podalem do niczego nie prowadzi - prowadzi do podania napiecia do instalacji samochodu i mozliwosc otwarcia centralnego zamka - wiele osob to wytestowalo i dziala !!! jezeli nie wierzysz to poszykaj w moich postach ... co za roznica czy podasz mapiecie na gniazdo pod maska czy w inne miejsce ... efekt bedzie ten sam

Xsilver nie zrozumiałeś mnie... albo ja sie zle wyraziłem :hand:

pierwszy moj post tyczy sie podawania rad do otwarcia samochodu i zamieszczenia jakichkolwiek zdjec pomocniczych otwierania maski itp...

A Ciebie poruszyłem że Twoja rada do niczego nie prowadzi ( w kwesti niebezpiecznego i zlego ) ... czyli masz otwarty bagaznik... podajesz prad i otwierasz z pilota a nie uczysz kogoś gdzie w jakim samochodzie włożyc haczyk i jak otworzyc maske... potem sie okaże że ktoś otworzyl komus maske rozlaczyl alarm i wyjal swobodnie chocby radio...

TAKIE INFO MA PRYWATNE WIADOMOSCI, macie prawo uważac inaczej ...

Opublikowano
Tez robilem tak jak napisal xsilver i metoda ta dziala. Wazne jest tylko zeby nie pomylic + z masa!!!

tak metoda xsilvera jest 100% skuteczna... zle wyrazilem swoja mysl z tym do niczego nie prowadzi chodzilo o co innego... jest w/w

Opublikowano

spoczko - nie gniewam sie :mrgreen: zle sie zrozumielismy :wink:

masz racje - takie rzeczy nie powinny byc pisane na foru i jeszcze ze zdjeciami - wiadomo ze profesjonalisci chyba juz nie kradna e32 - ale po co ktos ma nam grzebac pod maska

Opublikowano
złodzieje zapomnieli juz o tych sposobach bo sa jeszcze latwiejsze i szybsze ,pozatym jak naprawde chce ukrasc to i tak ukradnie...

widzisz aby Twój post wnosił cos w tym temacie... ?

Fura otworzona i po problemie ...

Opublikowano
tak to ze złodziej nieskorzysta z tych porad chyba ze jakis amator,nieptrzebnie sie burzysz ze niepowinno sie pisac na taki temat,bo jednak pomoglo to załozycielowi postu a ty niekozacz tyle i nie sap bo sie zmeczysz...
Opublikowano
tak to ze złodziej nieskorzysta z tych porad chyba ze jakis amator,nieptrzebnie sie burzysz ze niepowinno sie pisac na taki temat,bo jednak pomoglo to załozycielowi postu a ty niekozacz tyle i nie sap bo sie zmeczysz...

pomoglo i o to tu chodzi...ale mogłoby byś na pw.... kiedys juz bylo opisywane takie otwieranie kilkakortnie i bylo kasowane przez moderatorów....

no wiesz... dla mnie to nie wazne kto mi otwiera samochód... złodziej profesjonalista czy amator który zaczyna... szkoda smiecić forum wypowiedziami aby sie tylko odgryzc... tak jak Ty to robisz... Nie martw sie... kozacze sapie ale sie nigdy nie mecze :jawdrop:

Opublikowano
luz blus chlopaki - zdjecia zostaly wykasowane wiec po sprawie

nie ma sie co denerwowac :wink:

no też tak uwazam... sprawa zakonczona autko otwarte i tego dotyczyl temat... a nie sapania meczenia... :duh: hehe dziku coś nerwowy jest..ale nie jestesmy tu aby sie klucic tylko sobie pomagac... wiec dziku spoko :dance:

Opublikowano

najlepszy i niezawodny sposob sam ostatnio testowalem :)

bagaznik do gory lampka w dol plus na lampke minus ma bude ,,,gong i drzwi otwarte kluczykiem :)

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ale teraz nie mam bagaznika :) zamkiety a kluczykiem nie da sie otworzyc ,,,tak samo jak drzwi pasarzera nie da sie kluczykiem bo sie kluczyk nierusza ,,,, to co teraz...??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie poradźcie. Jak to jest z tym otwieraniem drzwi jak prądu braknie bo w mojej niuni umiem bez prądu zamykać z kluczyka ale nie umiem otworzyć. Jak to się robi? Miałem raz akcje że mi akuś pad w garażu a miałem auto zamknięte i ledwo mi ten centralny zadziałał. Na priva piszcie. Z góry thx.

Oczywiście nie chodzi mi o sposób z podawaniem prądu na lampkę w bagażniku.