Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam,

ktos sie orientuje czy w serwisie mozna kupic te plastiki do xenona (z ringami), ktore sie latwo lamia? czytalem kiedys o tym na forum, ale nie wiem czy dotyczylo to lamp przed czy po liftingu...

moze ktos powiedzialby, ktora to czesc

http://realoem.com/bmw/partgrp.do?model=DP81&mospid=47559&hg=63&fg=05

gosc naprawiajacy xenony chce za jeden plastik 100 zl, mowi, ze nie da rady tego kupic w serwisie, mi sie wydaje, ze ktos pisal o 50 zl za sztuke

a tak poza tym, to sprawa wyszla przy tym, kiedy gosc ogladal lampy, bo chce je przerobic na bi-xenon... sam pewnie bym tego nie zauwazyl

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Witam, w serwisie kupisz plastiki ale do lamp przed liftingiem (i kosztują ok 55 PLN), ale one się różnią, wg. serwisu lampy po liftingu są nie rozbieralne i nie można dokupić tych plastików. Sam mam taki problem ponieważ w jednej lampie miałem połamane te plastiki i nie znalazłem nowych na wymianę, klejenie nie bardzo wychodzi bo to jakiś dziwny plastik. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł też chętnie wysłucham.

pozdr.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam ten sam problem kupilem plastiki ale przed liftingiem i rzeczywiscie sie nie nadaja slyszalem ze sie da jakos przerobic ale nie orientujew sie jak. A w serwisie nie maja szukam juz kilka dni pewnie bede zmuszony kupic cala lampe.