Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
samochodów "bezwypadkowych" miało mniejsze lub

większe przygody.

Bo prawda jest taka, że aut w tym wieku bezwypakowych jest tak samo dużo jak tych co mają po 170kkm w wieku 10-12 lat. :mrgreen:

Dziwnym trafem 8/10 E36 to bezwypadkowe z przebiegiem 160-170kkm "igły". Tylko jakoś dziwnym trafem np. E46 roczniki 2000-2001 często mają po 120-140kkm i więcej.

Pomyślcie logiczne teraz kto tu ściemnia.

• Moderatorzy
Opublikowano

Kupilem w Niemczech w ostatnia sobote E36 copue 320i 6/98 za 7400 euro. 108tys przebiegu (z ksiazka) od II wlasciela. M-pakiet kompletny, climatronic, 16 alufelgi orginalne, siedzenia alcantra. Samochod kupion od niemca. Samochod nie bity ,mierzony w serwisie BMW testerem lakieru (malowany fragment boku od strony pasazera, ale bez grama szpachli prawdopodpodobnie zarysowany byl).Samochod kupion z pewnych rok po 6 miesiacach poszukiwania, dodam ze jestem tutaj na stale wiec mam mozliwosc sledzenie aktualnych ogloszen. Cen typu 4tys za taka fure to nie widzialem nawet, a po 5szt. obejrzanych przestalem chciec je widziec.

Przynajmniej wiem czym jezdze (lub mam taka nadzieje :mrgreen: ).

Opublikowano
Kupilem w Niemczech w ostatnia sobote E36 copue 320i 6/98 za 7400 euro. 108tys przebiegu (z ksiazka) od II wlasciela.

Potwierdzałeś książkę? Jak nie potwierdzasz w ASO to mogę Ci sprzedać kilka sztuk po sensownej cenie... zawartość sam sobie wpiszesz...

Z jednej strony ciężko właścicielowi sprzedać igiełkę za bezcen z drugiej... trzeba być szaleńcem, żeby zapłacić 7400E za E36 i to 320...

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • Moderatorzy
Opublikowano

Przy aktualnym kursie euro to daje okolo 28tys gdzie na allegro "igielki" z 97 sa po okolo 20tys.

Potwierdzac nie musialem mam rachunki z przegladow w serwisie i na stacji TUV z widniejacym przebiegiem (za ostanie 3 lata). Wydaje mi sie ze ktos nie zadal sobie tyle zachodu zeby to wszystko podrabiac. Szczegolnie ze niemcy nie sa jak polacy i szanuja prawo. A czy szalencem czy nie to zalezy od tego czego po aucie oczekujesz. Pokaz mi cos sensownego z tego roku za mniejsze pieniadze. Ja obejrzalem tych aut ponad 20 na miejscu i nic nie bylo warte zainteresowania.

A tak poza tym to wedlug cennika z aktualnego numeru gazety motoryzacjnej niemieckiej (Automonat.de) to srednia cena wywolawcza 320i z 1998 to 8500Euro.

Opublikowano
Dla mnie ważniejszy jest stan samochodu niż cyferki na wyświetlaczu licznika. Mam nadzieję, że samochód będzie się sprawował idealnie bo dalej uważam, że taka kasa za E36 to bardzo dużo. Konstrukcja ma 17 lat i ja bym się nie zdecydował na taki zakup. Z drugiej strony wiadomo, że nikt nie sprzeda roczników 97/98 za 13 tyś.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • Moderatorzy
Opublikowano
Dla mnie ważniejszy jest stan samochodu niż cyferki na wyświetlaczu licznika. Mam nadzieję, że samochód będzie się sprawował idealnie bo dalej uważam, że taka kasa za E36 to bardzo dużo. Konstrukcja ma 17 lat i ja bym się nie zdecydował na taki zakup. Z drugiej strony wiadomo, że nikt nie sprzeda roczników 97/98 za 13 tyś.

Ja tez zyje taka nadzieja ze samochod bedzie sie sprawowal a stan jest jak najbardziej salonowy, srodek pachnie jak mloda dziewczyna ;).

Powyzej oferta za 21tys i cena minimalna nie osiagnieta wiec mysle ze tak strasznie nie przeplacilem.

Pozdrawiam

Opublikowano
No dyfuzora z tylu nie ma. I z przodu wlot ma siatke jak w m3 a oryginalnie jest plastikowa kratka (dwa wzory - do aut z klima i bez).
Opublikowano

To się wszystko może zgadzać, ponieważ był podobno delikatny strzał w tył i przód był wymieniany (lampy, kierunki, nerki, wzmocnienie i chyba zderzak), w opisie wszystko jest wyszczególnione i na fakturach także...

Szkoda, że żaden Warszawianin nie zna tej Betuni :( :( :(

DYLEMAT OKRUTNY MAM