Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ,noszę się z zamiarem kupna ringów na przednie lampy,czy ktoś z was już zakładał takie cudeńko?,chcędodać ze mam xenony ale lampy jeszcze przed liftem,proszę odp,i linki jak to się robi, jakie i gdzie kupićringi.pozdrawiam
grzegorz
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeszcze niedawno miałem e-36 i zakupilem ringi na allegro,przy wył.światłach w nocy efekt był rewelacyjny,jednak po załączeniu swiatel mijania ringi ginely nie bylo ich widac.Jeszcze jedno pomimo zapewnien sprzedawcy ze moga swiecic latami,po okresie miesiaca oba ringi przy swiatłach mijania spaliły sie,tak mysle ze moze od temp.choć kto to wie.Osobiście odradzam przynajmiej te z allegro bo to strata czasu na montaz i pieniedzy!!! Pozdrawiam! :(
BMW e-39 523i
Opublikowano
Tak tylko ze ty nie kupiles org. ringow bo z tego co pisales to wymieniales je w e-36 a nie e-39 . Kupujac originalne reflektory z e-39 ktore wyszly(po lifcie) to wg mnie nie powinny sprawiac klopotow,tym bardziej ze wszystko jest takie same. Wiem ze duzo chlopakow takze tu na forum wymienialo w e-39 swoje stare reflektory na ringi.Musial by kolega zasiegnac opini innych- tych ktorzy to juz przerabiali.Moj znajomy tez wymienial i nie slyszalem by narzekal (chyba ze mi nic nie mowi :lol: )Pza tym nie slyszalem jeszcze od nikogo by mu sie org. ringi przepalily.pozdro
Opublikowano
Tak tylko kolega tu pisze o wstawieniu ringów,a nie calych lamp z ringami! W kazdym razie te z Allegro odradzam ja montowalem je w e-36 ale widzialem ze do e-39 tez sa takie same,zdecydowanie badziew!Pozdrawiam!
BMW e-39 523i
Opublikowano
tak z dwa lata temu widziałem na allegro niemieckie ringi do BeeMek nawet w trakcie przeglondania tej oferty było pokazane krok po kroku montaż tych ringów , ringi były szklane i miały światłowody które cza było wypuścić po za reflektor i zamontowac w takim metalowym pudełku z żarówką halogenową i świeciły jak oryginały tylko że kosztowały około 400zł a te plastykowe to szkoda fatygi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

nie chciałem zakładać nowego wątku więc poszukałem starego.

A pytanko mam do Was czy mozna zwiększyć jasność w oryginalnych ringach e39 po lifcie?

widziałem kiedyś x5 nową z ringami i jej ringi świeciły masakrycznie jasno, a moje średnio na jeża:( :cry: .

czy tam się wymienia żarówkę, czy może nic się nie zrobi już tym?

pozdro

Opublikowano
Witam

A pytanko mam do Was czy mozna zwiększyć jasność w oryginalnych ringach e39 po lifcie?

widziałem kiedyś x5 nową z ringami i jej ringi świeciły masakrycznie jasno, a moje średnio na jeża:( :cry: .

pozdro

Wprawdzie mam inny model, ale temat jaśniejszych ringów jest mi bliski. Zdecydowałem się na zakup z tej firmy:http://www.umnitza.com/ Tam także znajdziecie zdjęcia - jak się je zakłada i jak one wyglądaja w dzień i w nocy. Koszt wysoki ale radocha jeszcze większa :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

pozdro

na allegro widzialem cos takiego, z tego co pamietam cena ok. 400 zl, ringi z wlasnymi przetwornicami... mam nadzieje, ze czegos nie pokrecilem, obecnie tego nie widze w ofercie, ale sprawdz za kilka dni

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
witam nie kupuj na allegro bo te ringi widac tylko w nocy i bez wł swiateł mijania , choc słyszałem ze mozna wymienic w nich diody na mocniejsze i wtedy jest ok ale to nigdy nie bedzie jak org ringi pozdro

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie chodzi o ringi za 80 zl tylko inne, drozsze (ok. 400 zl)

za jakosc oczywiscie nie odpowiadam - informuje, ze cos takiego widzialem

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
jesli chodzi o ringi z X5, to najnowsze beemki maja takie specjalne ringi które zastępują światła pozycyjne!!! czyli np. jak u nas jest nakaz jazdy z włączonymi światlami w dzien to mozna jezdzic tylko na ringach. To jest dopiero wypas!

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

chyba nie pozycyjne, ale raczej do jazdy dziennej

w e39 ringi sa przeciez swiatlami pozycyjnymi

BTW - swiatla do jazdy dziennej chyba nie zalatwiaja sprawy w PL, nalezy jezdzic na swiatlach mijania - niestety tego nie jestem pewien

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Możecie mi powiedzieć, czym są podświetlane ringi oryginalne w e39 jakimiś żarówkami czy diodami i czy to są jakieś specjalne żarówki czy diody i ile mogą kosztować.

Dzięki i pozdrawiam