Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie jest ten komputer pokladowy bo nie widze ?

co do silnika to bym polemizowal - 4 ltr. , 5 ltr.

poza tym moc 218 KM a nie 300KM - tyle to maja 4,5 ltr.

no i ten kredens babci mi osobiscie nie pasi

fotele manual czy elektr.?

jaka instalacja gaz ?

ogladnac zawsze mozna , kupic niekoniecznie

Opublikowano
zobaczyć można... jednak cena spoora... ale może do ostrej negocjacji jak przyjedzie konkret klient... jeśli nie daleko masz to mozesz się przejechac o obejrzec
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

trudno coś powiedzieć na temat tego auta zdjęcia kiepskiej jakości, żadnej informacji o instalacji, nie wiadomo czy fotele sa w prądzie silnik 3.0 v8 w automacie już bym wolał 4.0 V8 jak ma byc to automat:) i cena chyba zbyt wygórowana no chyba ze w realu robi lepsze wrażenie

Pozdrawiam

Opublikowano
ta druga V8 jest godna uwagi ale z tego pierwszego linku nie bardzo,zielona i 3.0 motor :nienie: no ale znowu ta druga nie ma skory...

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
ta druga V8 jest godna uwagi ale z tego pierwszego linku nie bardzo,zielona i 3.0 motor :nienie: no ale znowu ta druga nie ma skory...

to raczej przypada strikte pod sprawę gustu . Co z tego że zielona ? Bo nie czarna ? Mi osobiście bardzo się podoba połączenie zielonego koloru z beżową skórą . No i 3,0 ? ... Jest w manualu i chyba nie trzeba mówić że to wyrażnie mniej spali od 740tki ... argumenty podałeś nie powiem ...

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano

... Jest w manualu i chyba nie trzeba mówić że to wyrażnie mniej spali od 740tki ... argumenty podałeś nie powiem ...

A i z niezawodności automaty raczej nie słyną.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
ta druga V8 jest godna uwagi ale z tego pierwszego linku nie bardzo,zielona i 3.0 motor :nienie:

Pan jestes bezczelny. Zielone sa sliczne, twarzowe i niekrzykliwe.

Opublikowano
nie chce nikogo obrazac ale sam tekst juz mi sie nie spodobal cytuje,,zajebista fura ,, takze odpada :norty:
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano

ja mam e38 zielona... i wcale nie wydaje mi się aby ten kolor był zły...

jeden powie że brzydka zielona... drugi powie ze czarna wieśniacka pod pseudo gangsterke za 10 tys... a nastepny ze niebieska pedalska

a jeśli już nawet komus sie kolor nie podoba... to na kolorze nie jeździ...stan sie liczy jako pierwszy przy aucie które ma tyle lat ! ! !

Opublikowano

Zgadzam się że kolor to sprawa mało ważna. Moim zdaniem 7-mka jeśli jest zadbana w każdym kolorze wygląda fajnie, no może poza złotym, :? , w każdym razie warto poszukać i dobrze autko przebadać, potem bywa za późno i rzeczy prozaiczne jak np, nie zauważone przy zakupie szczegóły spędzają sen z powiek.

ps. chyba lepiej poszukać w przedziale 6-9tyś(a można wyrwać ładną za te kase) i samemu zagazować. co do silnika to nad v8 bym się zastanawiał, chyba lepiej pomyśleć o 735, ale to już kwestia upodobań.

pozdrawiam

Opublikowano
Co do tej pierwszej która wyslalem to instalacja gazowa ponoc zwykla, Pani wlascicielka mowi ze nic nizej 15 tys i ma bryke od roku tylko. wiec chyba kiszka. ciekawa jest rzeczywiscie ta w wejherowie.
Opublikowano
Co do tej pierwszej która wyslalem to instalacja gazowa ponoc zwykla, Pani wlascicielka mowi ze nic nizej 15 tys i ma bryke od roku tylko. wiec chyba kiszka. ciekawa jest rzeczywiscie ta w wejherowie.

Z taką instalacją to wogóle nie warto zawracać sobie głowy bo to bomba nie samochód.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano

na takich felgach po polsce... to zabójstwo... no chyba ze ktoś robi 400km w miesiącu ... pozatym kolega szuka e32 ... a nie e38 za 25 tys

I jak byłeś oglądałeś tą e32 której sprawa siętyczy od samego początku ? ? ?

Opublikowano

Kolego JanuszMix jak szukasz na powaznie e32 to ja mam namiary na 3 takie auta w swietnym stanie na samym podkarpaciu za polowe tej ceny(mojej nie sprzedam za bardzo ja polubilem) Mozesz odezwac sie na priv.

Pozdrawiam

...lubię ją,