Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może mi ktoś podpowiedzieć co to takiego FUNKSCHLUSSE.. dalej pare literek nie wyświetla !!! Zapaliło mi sie to dzis i niestety nie wiem co to za komunikat !!! :(
Opublikowano
nie jestem pewien... ale to chyba coś z iskra cewkami świecami... czy coś w tym kierunku... mój znajomy miał coś takiego..ale to było dawno ... moge sie mylic... ale moze Cie to choć troche na kieruje
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Dzieki za informacje !!! Pierwszy raz widze taki komunikat.Silnik raczej chodzi ok nie czuje spadku mocy czy jakis drgań .. Jeżeli to cewki to mam wydatek !!!
Opublikowano
Nie wiem czy to nie będzie coś z kluczykiem, może np siada akumulatorek. Czy działa ci pilot w kluczyku normalnie? Z niem: Funk - fale radiowe (FunkFernBedienung- zdalne sterowanie) Schlussel -klucz (powinno sie pisac Schlüssel). Szkoda że nie wiadomo co dalej w tym komunikacie, ach te problemy z pixelami. :(
Opublikowano
Jeszcze jedno, jeśli masz inny kluczyk spróbuj nim otworzyć centr zam, przekręć stacyjkę i zobacz czy też pojawi się komunikat :|
Opublikowano

marek760i

DZIEKI :D :D :D faktycznie bateria w kluczyku była słaba a to było spowodowane długim jego nie używaniem, wymieniałem skrzynie 5HP24 i auto stało. Dzieki jeszcze raz !!!

Opublikowano
widze ,ze sie znacie :D .to znaczy ,że bateria w kluczu nie naładowana.przyczyna- klucz nie używany długo lub pada bateria

:mad2: no tak jak pisałem wcześniej... nie jestem pewien bo nie pamietam... starałem się pomóc... ( wiec tu nie ma nic do znania ) ... Ty jesteś znawcą... wiesz że to kluczyk ;)

Najważniejsze że wiadomo co i jak i sprawa załatwiona

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg