Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E38 nie mam ale swego czasu przez prawie rok rozglodalem sie za E38 wiec zaczne.

Jakos oba strasznie tanie jak na 4.4, obie na ladnych felach, a ta pierwsz jeszcze z gazem za ponad 6 k. Od stycznia ceny znow poszly w dol ale cos za tanio. musialbys sie mocno przyjzec. Popros gosci niech Ci wysla wiecej zdjec i lepszej jakosci bo na tych nie wiele widac.

Udanych lowow

Opublikowano

Z okazjami trzeba uwazac,

ta cena naprawde fajna, pytanie czy auto tez

dla porownania w ubieglym roku znalazlem fajna, czarna z jasnym wnetrzem, 735 iA, poczatek 97, z fajnych rzeczy miala roletki, tv i podgrzewane z tylu siedzenia + tzw standart 7 (przynajmniej dla mnie - skory, automatyczna klima, przednia elktryka). Z 38 k stargowalem ja na 35 k, stala u Kuleszy w komis, bylem w WFK, na trzesiawkach. J

uz byla moja, spoznilem sie o dwa dni, bo czekalem na przelew.

Potem szukalem 2.8 ale w koncu zbladzilem i kupilem cztery oczy z gwiazda, bez komentarzy prosze

To jakbym zalozyl do tej 3.5 gas to by dalo min. 40k. Dzis sa inne ceny ale nikt dobrego auta nie odda za darmo.

Jak sie rozgladalem teraz na poczatku stycznia to ladne 4.4 to tak trzeba miec troche ponad 30k.

Opublikowano

No i te przebiegi.. 110 000 w ciągu 11 lat.. nawet ja tak mało nie jeżdżę..

Jeśli auta były sprowadzone z niemiec to tam robi się ok. 20-30 tyś rocznie.. Łatwo sobie policzyć.

Dzisiaj oglądałem e65 2004r. i miała 103 000..

Ale mimo wszystko idziesz w dobrym kierunku.. 4,4 :modlitwa: :cool2:

Pozdrawiam.

Tylko dla serii 7 www.7er.pl!!!