Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam ten sam problem, tyle że na tych zdjęciach jest radio które niby pod pokrętłem od głośności ma jakąś śrubke torx. U mnie czegos takiego nie ma, jest tylko bolec i wokół niego nakretka. Jak to wyjąc bez niszczenia??
Opublikowano

musi być miejsce w tym bolcu albo na śrubokręt płaski, albo na kluczyk torx, innej opcji chyba nie ma, wystarczy przekręcic i wyciągnąć radio

wzmacniacz jest chyba z tyłu w bagażniku po stronie kierowcy (nie jestem do końca pewien)

ps taki temat lepiej tutaj założyć

Opublikowano
Nie chcialem zakladac nowego tematu, w tym bolcu jest miejsce na plaski srubokret ale nie ma szans na odkrecenie bo bolec obraca sie bez oporów i tylko glosnosc zmienia... Chyba przejade sie do ASO
Opublikowano
teb bolec moge obracac do woli, i napewno nie wyciagne dzieku temu radia.. Nie ma kogoś kto już to robił i wie jak?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://tinyurl.com/2gtoc

Ja robiłem tak jak tu i poszło bez problemu.Jeżeli masz taki wyświetlacz jak na tych zdjęciach to musisz użyć śrubokrętu tzw.torx (gwiazdka),nie pamiętam numeru.Musisz kręcić i powinien wyjść ten wyświetlacz,jak nie to musisz go lekko podważyć z boku.Musi pójść.

:shock: Dopiero teraz doczytałem-jaki szukasz wzmacniacza antenowego to NIE MA go za radiem tylko znajduje sie on w lewym i prawym tylnym słupku tam gdzie są lampki do oświetlania wnętrza.Do radia jest tylko wpięta antena.

Opublikowano
Ja też miałem problemy z wyjęciem radia bo rozwaliłem ten mechanizm. Musiałem wyjąć panel climatronica i wtedy udało się wypchnąc radio.
Opublikowano
mialem ten sam problem niby proste a jednak,trzeba przesunac rygiel ktory znajduje sie za potencjometrem w prawo,taka mala zasuwka ktora blokuje radio ,przynajmniej u mnie tak sie to wyjmuje i nie ma zadnej srubki ktora trzeba odkrecac,przekrecac
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.