Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Noooooo, nawet niezła... Ja nie widzę, żeby coś było nie halo ze zdjęcia, dobre oczy masz...;-)
DYLEMAT OKRUTNY MAM
  • Moderatorzy
Opublikowano
Odpusc sobie takie auto. Ogladalem sporo coupe przed zakupem i nie widzialem jeszcze takich kwiatkow na dachu. Nadkola maja sie schodzic rowno. A auto ma duzo wiecej na zegarze bo mimo ze ta skora przeciera sie ale nie az tak.
Opublikowano
i pali mu się jeszcze kontrolka poduszki :roll:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Ja bym odpuścił tą Coupe z Bydgoszczy.

Po pierwsze-dach-rdza idzie dalej i nie wiadomo jak daleko już jest,naprawa dachu w okolicach szyby w aucie które rozwija prędkość ponad 200 km/h?ja bym się chyba bał jeździć,no i przy ew.odsprzedaży każdy stwierdzi że jest po dachowaniu bo malowana góra jest.

Po drugie-takie rzeczy z nadkolami to są u mojego wspólnika...ale w aucie o przebiegu 300tys. które m.in.(to jeden z wypadków) dostało w d.pe od ciężarówki i potem wylądowało na słupie.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

No też mi się nie podoba ta rdza. Jak już wcześniej pisałem mój 18to letni kadett nie miał takiej rdzy na dachu, jedynie śmieszne wykwity przy szyberdachu, a nie szybie czołowej... I to bzdura jest, jak ktoś twierdzi, że w bawarkach standard to pojawiające się ogniska korozji na przednich błotnikach w okolicach progów lub gdzieś tam... Z doświadczenia wiem, że jeżeli auto nie było bite, otarte, przytarte, a zakonserwowane i garażowane, to nawet najstarszy opel nie będzie miał śladów korozji. Szwagra bawarka z roku 95 w cabrio (przytargana z reichu) nie ma nawet milimetra rdzy. Wiem, bo myłem to auto nie raz i co do blachy to jestem przekonany, że te 3ki mają dobre budy, nie wiem jak te z początku lat 90tych, ale po 95 to są laleczki, pod warunkiem jednak, że właściciel o nie dbał...

Czyli wracam do punktu wyjścia...

Chyba nigdy nie będę miał COUPETY...

DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano
Żeby trafić na pożadne Coupe to musisz długo szukać ja za nim kupiłem swój to najpierw pół roku patrzyłem na ogłoszenia a drugie pół roku szukałem właściwego samochodu i teraz jestem z niego zadowolony mam Radość z Jazdy :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To auto po zdjęciach to śmietnik, szkoda czasu na jazde i oglądanie. A Ty jesteś za bardzo najarany na zakup. Rdza na dachu skończy się tym, że albo to zrobisz ale musisz wyciąć szybe i pomalować potem cały dach albo kiedyś wypadnie Ci dziura do środka. Oprócz tego widać rdze na tylnym nadkolu i łyse opony które jak się nie chcesz zabić to musisz i tak kupić.
Opublikowano
Dziś już ktoś po nią jedzie... Zobaczymy wieczorkiem, czy zostanie sprzedana... Qrcze niezłą perełkę (chyba) wyczaiłeś;-)
DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano

Te ostatnie 2 ogłoszenia znalezione przez Ciebie wydają się być właściwe, ale niestety życie potraktowało mnie niezbyt łagodnie i na jakiś czas muszę sobie odpuścić zakup auta.

Ale jeśli i tak szperasz w ogłoszeniach to wrzucaj tego typu nadal, a nóż akurat coś się zmieni w danej chwili, nigdy nic nie wiadomo. Dziękuję Ci bardzo za pomoc, oferowane coupetki w ogłoszeniach, które wyszukałeś są naprawdę godne uwagi. Wycelowałeś w końcówkę produkcji, z wypasionym wyposażeniem oraz silnikami.

Pozdrawiam :D

DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano
taaaa, siwy prawie rok kupuje bmkę i wkońcu się rozmyślił :diabel_smiech:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Ojjj Panie... Tu nie chodzi o to, że się rozmyśliłem, tylko że nie MOGĘ... A jest to zasadnicza różnica. Nie mam od ponad roku auta (miałem ich do tej pory 4 - same popierdułki Ford, Opel, Nissan, Mazda), ale teraz powiedziałem sobie, że albo BMW, albo NIC innego! Czasami też z przyczyn niezależnych od nas samych dzieje się tak, a nie inaczej. Mam spać pod mostem i umierać z braku pomocy medycznej po to, aby mieć BMW...??? W sumie fajnie byłoby umrzeć właśnie w NIM... :duh: :mad2:
DYLEMAT OKRUTNY MAM
  • 10 lat później...