Skocz do zawartości

Jakie proponujecie lusterka zewn.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jakie proponujecie założyć do E39 lusterka tuningowe (chrom,carbon,czarne) i model.

Bunia kolor-ciemny fiolet.

PZDR

Opublikowano
to po co wymieniosz ? oryginał to oryginał a każde inne będą miały tylu zwolenników co przeciwników
Opublikowano
tzn.wiesz podobać też mi się podobają i chromy i te inne tuningowe ale na buni E39 jeszcze nie widziałem i interesuje mnie ogólna opinia
Opublikowano
więc właśnie mówia że widziałem chromy z allegro na oryginalnych i mi się podobało ale chromowane Mpowerowe bym nie założył
Opublikowano

no właśnie też mi się tak wydaje tylko na allegro obecnie oferują tylko nakładki chromowane na oryginały.

a ja lustereczek szukam na już, bo wczoraj mi zaje...li 2 sztuki

Opublikowano
to kup używane a jak będziesz miał szczęście to może trefisz na swoje to nie bydziesz musiał lakierować
Opublikowano
myślałem że kolega chce stuningować a okazuje się że jest w stanie założyć nawet z malucha by tylko mógł zgodne z przepisami jezdzić ! no a złodziej to pewnie ukradł by sprzedać no chyba że zrobił se w doma kapliczka i sie do nich modli :D
Opublikowano

nie no nie przesadzajmy z tym maluchem-poprotu potrzebuje jak najszybciej i chyba takie tuningowe nałatwiej kupić i właśnie dlatego sie pytałem.Ale chyba jednak oryginały kupie :D

PS.jak bym dorwał tego złodzieja to chyba nogi z d...y bym mu wyrwał :x

Opublikowano

jesli masz zderzaki od M-ki to wstaw lusterka od M-ki, jesli masz serie to wstaw lusterka seryjne :) takie jest moje zdanie ale moge sie mylic jestem tu nowy :)

lusterka allegrowe typu m3 sa fajne do e36 ewentualnie e46 ale do 5-tki ciezko cos znalezc zeby nie zalatywalo wioska ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam do sprzedania oryginale lewe lusterko M5 do e39 - elektrycznie składane i podgrzewane - nawet nigdy nie malowane - w oryginalnym fabrycznym podkładzie. Jak przywoziłem swoje e39 to Niemiec urwał oryginalne lusterko no i kupił aby mieć jakiekolwiek oryginał M5. Po przyjeździe dokupiłem seryjne a to zdemontowałem. Praktycznie nówka.