Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shock: :shock: :shock: :shock:

A później :P :P :P

Ten "Pan Redaktor" to chyba wogóle nigdy nie stał obok E32,a co dopiero Nią podróżował :doh: :doh: Przecież pisze jakąś herezję na maksa,nic tylko śmiać się z takiego gościa :twisted2: :twisted2:

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
:mrgreen: Rozwalił mnie po prostu "Pan Redaktor". Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy krytykują coś o czym co najwyżej słyszeli z opowieści różnej treści. On ze swoimi tekstami jest za krótki na taką maszynę jak 750i :? I ten wk....jący mit dresa....ehh ludzie :duh:
Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)
Opublikowano

Mit dresa jest zabawny :D

Najbardziej mnie śmieszy jak jadę sobie miastem i co fajniejsza ciemna bumka to zerkam kto prowadzi , a tam same kobiety i panowie z brodą którzy wyglądają jak lekarze albo faceci z dzieciakami z tyłu (pewnie z przedszkola jak ja najczęściej jadą ) .

Pytanie : Gdzie są te dresy ??? :mad2:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
Widze ze wielki Pan redaktor posunol sie nieco za daleko. Jest to kolejny przyklad osoby ktora dorwala sie do posadki wielkiego dziennikarza w serwisie interentowym a wiedza jej plasuje sie na pozimie opowiesci bazarowych. Takie uwagi lepiej niech zachowa na suto zakrapiane imieniny cioci Genowefy gdzie moze roztaczac wsrod gosci swoja aure wielkiego znawcy motoryzacji posrod osob niedokonca poinformowanych. Moja rada jest taka aby pomyslal zanim cokolwiek napisze chyba ze rola okreslmy to kulturalnie jako "nadwornego blazna" tak bardzo mu odpowiada. Najgorsze jest to ze wypowiedzi takie moga byc opiniotworcze i rozmawiasz pozniej z kims innym a on powtarza takie herezje. Najlepiej jest napisac H...a C..ic to auto oszczedne, wygodne, bezpieczne itd. i wtedy jest bochater a BMW je bee.
Opublikowano

"Pali jak smok, jest ciężki i jak na dzisiejsze standardy niezbyt dobrze się prowadzi" hmm przeanalizujmy

Pali jak smok - no rzeczywiście 5.0 V12 powinno mieścić się w 5l/100km w mieście przy ostrej jeździe także ten silnik to jakaś lipa :duh:

jest ciężki - no tak luksusowa limuzyna powinna ważyć maxymalnie 1100kg,

dodajmy że E65 745 jest o 150kg cięższe także to już zupełna

porazka ze strony BMW

jak na dzisiejsze standardy niezbyt dobrze się prowadzi - noo bez sensu dalczego 18lat temu nie montowali takiego zawieszenia i takich elektronicznych w "wpomagaczy" jak w dzisiejszych 7mkach nie rozumiem

Generalnie straszny badziew ta E32 tragedia i w ogóle !!

Tak na koniec to tak jakby ten pan redaktor podszedł do SYRENKI i powiedział "łeeee nie ma klimy...szrot" Pozdrawiam tego pana i oby więcej takich wybryków, będzie się z czego śmiać

Opublikowano

mnie tez ten artykul strasznie zirytowal :evil: kolejny pacan, ktory rzuca sterotypami o dresach i starych Beemkach . . . uhhhhhh

a komentaz, ze V12 pali jak smok to juz wogole perelka :norty:

Opublikowano

moze to opinia kontretnie o tej 750 ...

to ze nie jezdzie to moze wina rozwalonego zawieszenia ... to ze pali jak smok - jak ma gaz to pewnie ze 30L/100km - to nie ma sie co dziwic takiej opinii ...

moim zdaniem e32 jak na taka mase prowadzi sie swietnie - widze co sie dzieje na zakretach - malo kto mnie dogania ...

Opublikowano
Mit dresa jest zabawny :D

Najbardziej mnie śmieszy jak jadę sobie miastem i co fajniejsza ciemna bumka to zerkam kto prowadzi , a tam same kobiety i panowie z brodą którzy wyglądają jak lekarze albo faceci z dzieciakami z tyłu (pewnie z przedszkola jak ja najczęściej jadą ) .

Pytanie : Gdzie są te dresy ??? :mad2:

Powoli przesiadają się do Lexów. BMW od jakiegoś czasu przestało być modne w tych kręgach (nie tylko mnie nie podobają się nowe kształty BMW :P ).

Co do E32 to ta konstrukcja ma 20 lat więc nie może być nowoczesna. Porównywać to ją można z W126 a nie z nowymi samochodami.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Przede wszystkim, to nie jest zaden artykul, tylko pare zdan napisanych 'na odwal sie' i to napisanych w taki sposob, ze wyglada to prawie jak pisanina jakiegos trolla. Nie ma sie czym podniecac, widac, ze ow troll nigdy nie prowadzil ani nawet nie siedzial za kierownica E32.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako były posiadacz baardzo zadbanej E32 735i poniżej przedstawiam moje uwagi odnośnie modelu:

plusy:

- ponad przeciętne prowadzenie

- ponad przeciętne trzymanie się drogi w całej gamie zakrętów

- ponad przeciętny komfort

- ponad przeciętne wykonanie/spasowanie i materiały wykończeniowe

- ponad przeciętna elastyczność silnika

- przyzwoite osiągi

minusy:

- spore spalanie

Powyższe cechy mam na myśli przy porównaniu E32 z "współczesnymi" samochodami:

...tyle odnośnie "przestarzałej konstrukcji" E32...

pzdr.

radocha z jazdy!
Opublikowano

Zapraszam pana redaktora na przejazdzke moim BMW a gwarantuje ze zmieni zdanie o tym modelu...PS - ludziom ktorzy cale zycie jezdza pojazdami typu golf 1 (gaz) moze to auto rzeczywiscie "palic jak smok"

V12 to auto dla zupelnie innej grupy nabywcow.