Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy istnieje mozliwosc zamontowania zwyklego bialego wkladu lusterka zamiast lusterek fotochromowych. Mam tdsa z 97, ktory jest oryginalnie wyposazony w fotochromy, jakis czas temu kupilem w serwisie normalne wklady-biale i okazalo sie ze sa za male. Gdy w serwisie zapytalem sie o wieksze to powiedzieli, ze do mojego modelu nie mozna zalozyc innych oprocz fotochromow.

Koszt fotochromow to kosmos, a jesli kupie uzywane na allegro to istnieje duza szansa ze z lusterkami stanie sie to co mam teraz (wyciek elektrolitu czy co tam).

Wydaje mi sie, ze musi byc jakas opcja zamiennikow. Znajomy, ktory pracowal w serwisie powiedzial, ze moga pasowac wklady od e38 ale w serwisie jak je zamowie i nie bedzie ok to niestety nie przyjma ich mi z powrotem.

Mam nadzeje, ze jest jakies wyjscie z tej sytuacji.

Pozdrawiam

Opublikowano
na giełdzie w Gliwicach gość co ma same szkła mówił że w BeeMach jedno szkło pasuje do kilku modeli a miał i białe i błekitne z kreską i luzem i z grzałką nawet na miejscu podkleja grzałke do szkiełka i tego mocowania to i pewnie do Twoigo będzie zamiennik
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
e38 i e39 lusterka fotochromowe sa takie same (z tego co mi wiadomo), wiec jesli do e38 mozna bylo dostac zwykly wklad do obudowy fotochromowej, to w e39 tez powinno pasowac

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1