Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
--czy ktos "regenerował" znaczek ze śmigłem BMW-jesli tak to please jak to zrobic?widuje np. biało czarne śmigło [tytanowy kolor ]może nie oryginalnie ale ładnie-pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
popękało niestety !!! kupisz nówke to zapitolą :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
Przestan. Wlasnie wymienialem u siebie. Za duzo karchera. 70 zl zaplacilem za znaczek. Kup se nowy i nie kombinuj.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
widzę że "burza" koniec ok :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
łatwo taki znaczek zregenerować, musisz majlepiej go ściągnąć, zakupić papier ścierny, 300, 500, 800, po kolei tymi papierami usunąć starą farbę ze znaczka, zakupić farby w sprayu, z takimi kolorami jakimi masz, plus jakiś podkład też w sprayu, prysnąć całość podkładem, zeszlifować papierem 900, tak, by nie zetrzeć podkałdu, tylko go wygładzić-szlifować na mokro, czyli co chwilę maczając papier w wodzie, poźniej odtłuścić, położyć jedna warstwę farby najpierw, nawet na cały znaczek, później odpowiednie obszary wymaskować, i trysnąć nast. kolorek :wink: oczywiście jeśli będzie trzeba, to poluż nawet dwie, lub trzy warstwy farby. Dobrze jest na koniec zawerniksować całość błyszczącym lakierem, to może tak strzsnie brzmi, sle to ze dwie godzinki roboty :wink: Jeśli Ci się chce to do dzieła :mrgreen: A satysfakcja będzie duuuuuuużo większa, niż zakup nowego znaczka :wink:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
A efekt takiej papraninu duuuuużo mniejszy :) . To moje zdanie tylko.

oj, jak dobrze sie zabierzesz, to naprawdę nie zauważysz różnicy :wink: A kolega pytał jak mozna się zabrac do renowacji znaczka, no i napisałem co wiedziałem :wink:

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
zalew--mam ciemny grafit kolor auta i TYTANOWY KOLOR " -pasi ,przecież mozna go tak nazwać ,chyba widziałes kiedys jak to wygłąda , można nerki" też mieć w tym kolorze-do tego ciemne fele pozdro :arrow: :arrow: :arrow: