Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pyanko czy czesci z compacta pasuja do sedana? chodzi np. o maske leflektor blotnik przedni oslony nadkoli itd. ?

Keep Drifting Fun

E-36 coupe drift spec.

Opublikowano

hmm nie wiem ale lampy są na pewno inne maska chyba taka jak sedan błotniki hmm też chyba takie same ale wzmocnienie już chyba inne i plastiki te od chłodnicy tez inne ............... trza pytać tych co maja Compacta :) a gril pasuje napewno ;)

pozdro Tomek

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

lampy są inne, bo nowszy typ :!: Co nie znaczy, że to lepiej wygląda.

A wracając do części to wszystko z przedniej części auta powinno pasować, coć czasem części są nieco inne. Np plastik w nerce jest troche inny: w compakcie 1/3 jest jakby zasłonięta

Opublikowano
witam mam takie pyanko czy czesci z compacta pasuja do sedana? chodzi np. o maske leflektor blotnik przedni oslony nadkoli itd. ?

moim skromnym zdaniem zadna z tych czesci nie bedzie pasowac. do compacta beda pasowac elementy z coupe, a do sedana np. z touringa.

jesli sie myle to mnie poprawcie

Opublikowano

moim skromnym zdaniem zadna z tych czesci nie bedzie pasowac. do compacta beda pasowac elementy z coupe, a do sedana np. z touringa.

jesli sie myle to mnie poprawcie

No to trzeba cie poprawic bo glupoty piszesz. Juz na oko widac ze coupe ma dluzsza maske, blotniki, kierunki, lampy inne.

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano

:duh: racja.

zasugerowałem się tym, że na Allegro są lampy posegregowane w zależności od ilości drzwi 2/4

jak się ma compacta to się widzi takie różnice. ja ma touringa i moge powiedziec ze do niego pasują te części z sedana

Opublikowano
wszystko bedzie pasowalo. poza lampami któere kształtem sa takie same lecz róznią sie kostka od podłączenia

Tych lamp w compact'cie wlasnie nie kumam,

jaki był sens wkładania tylko do tego modelu lamp z zarowkami HB3 i HB4?? :roll:

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane