Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam od jakiegoś czasu e34 ,auto jest słabe, z "kapcia" ruszyć na asfalcie jest niemożliwością(samochód zgaśnie), na piasku w miarę. Przyśpiesznie też nie jest oszałamiające, na 3 biegu do 125km/h, a potem już tylko do 170 km/h.

wszystkie filtry wymienione, popka wstępna paliwa kończy powoli swój żywot i chyba termostat walnięty,ale to nie wpłynie na moc silnika.

Proszę o porady.

Opublikowano
witam.zmierz mu mniej więcej przyspieszenie i porównaj z fabryką bo tds nie za specjalnie chodzą to nie auta do rajdu w tej budzie , jak wyjdzie wyraznie słabiej to może być wiele przyczyn np. dawka paliwa , lub turbo.pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Naczytałam się już na ten temat na tutejszym forum do bólu.Spedzam całe dnie na tej stronie,zanim dobrne do połowy to pewnie jeszcze minie miesiąc,a ktos chce zaoszczędzić na czasie i szuka porady od zaraz.Nie powiem czym to zalatuje. :naughty:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano

ja przeglądam te forum od ponad 3 miesięcy, niektóre posty znam na pamięć. a i tak nie znalazłem odp.co u mnie jest nie tak i nie ma mocy.

kontrolka "check control" miga 18 razy. co to oznacza?? co jest walnięte?????????