Skocz do zawartości

Czas montarzu sekwencji

zamen133

Rekomendowane odpowiedzi

Ceny bryny rozkładają moje domowe finanse i powoli rozglądam się za gazem do mojego maleństwa.

W grę wchodzi tylko sekwencja. Znalazłem niezły zakład (facet był konkretny i odpowiadał fachowo na każde pytanie) - tylko jedno mnie zaskoczyło........ powiedział, że auto musi zostać u niego na trzy dni (bo niby tyle czasu to zajmuje) :jawdrop: .

To mozliwe, że montarz gazowni trwa u niektórych 3 dni :duh: .

I przy okazji - ktoś poleci zakład z Poznania co dobrze robi sekwencje w M20 ?

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Ja zakładam w następny czwartek i fure wstawiam na jeden dzień. Rano wstawiam, po południu (jak wszystko bedzie dobrze) odbieram.

A może gościu chce żebyś w pt. wstawił a w pon. odebrał? Może jakiś wyjazd weekendowy mu się szykuje :wink:

Kumpel w Hondzie zakładał ostatnio to pare godzinek i po sprawie

Pozdrawiam

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"

Powiedział mi, że u niego tyle to trwa.... a tak długo bo sprawdza i ustawia wszystko na tip top (łącznie z testem na autostradzie :norty: )

Trochę się boję zostawiać auto u kogoś - nie chcę mieć wymienionych klamotów w samochodzie (wiecie o co biega).

A może ktoś montował w tym warsztacie (zakład jest na ulicy Albańskiej).

Dwa dni to jeszcze - u mnie tyle zakładali ale trzy dni to już chyba przegięcie. W końcu sam montaż to około 8 godzin plus strojenie jeszcze zależy ile osób to robi bo jedna rzeczywiście może montować trzy dni - jest troche zabawy z tym.
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!

W takim przypadku to narma, jeżeli w gre wchodzi zamawianie części bo coś przy montażu nawaliło, ale żeby gościu z góry zakłądał że mu 3 dni zejdą.....no nie wiem

Jezeli zaklada to sam to 3 dni to minimum jezeli jest na prawde dokladny i robi to dobrze i solidnie. W 2 osoby to dwa dni jezeli ma to byc zrobione jak trzeba i nie wynikna zadne komplikacje.

No chyba ze ktos ma 14to godzinny dzien pracy... :)

Ciekawe podejscie - montaz przez jedno popoludnie - super fachowcy (bez obrazy ale widac tu nikly poziom ogolnej wiedzy zarowno w kwestii samego montazu jak i budowy samochodu ew. przyzwolenie na druciarstwo bo inaczej tego wytlumaczyc sobie nie moge...)

Montaz przez 3 dni, zapewnienie o dokladnym zestrojeniu instalacji, testach na drodze i udzielenie rzezczowej odpowiedzi na zadane pytania - zlodziej kombinator i podmieniacz czesci :duh: :mad2: :jawdrop:

I przybywa postow typu "Pomocy - problem z gazem"... :doh:

Pozdrawiam

Wiesz brus jak jest ...... nie wiem czy bez wahania zostawisz swoje auto na 3 dni w sumie obcej osobie :|

Facet jest bardzo konkretny i to mi się podoba cena też ok (za instalkę ze stagiem 300 weźmie około 3200 zł).

Uspokoiłeś mnie trochę - bo zdaję sobie sprawę, że roboty trochę przy tym jest, ale obaw się nie pozbędę :nienie: .

U mnie montują w jedno południe, robią już instalki dość długo i porządnie, zakład jest duży (nie jakiś warsztat w garażu) i ma u mnie w mnieście bardzo dobrą opinie.

A to że gościu bierze auto na 3dni wcale nie gwaranruje że zrobi wszystko dokładnie z testami na drodze i tak dalej :duh:

U mnie stag300=2500zł

Pozdrawiam

U mnie montują w jedno południe, robią już instalki dość długo i porządnie, zakład jest duży (nie jakiś warsztat w garażu) i ma u mnie w mnieście bardzo dobrą opinie.

A to że gościu bierze auto na 3dni wcale nie gwaranruje że zrobi wszystko dokładnie z testami na drodze i tak dalej :duh:

U mnie stag300=2500zł

Pozdrawiam

Za Staga 300 - 2500zł to dobra cena. Ale czy to cena za 6 cylindrów?

Niestety 4cyl :cry:

Co do czasu montażu, tak jak mówie. Setki ludków u mnie w mieście zakładali w tej firmir i mało które wracają do regulacji, a nawet jak to jedna regulacja i jazda! Więc ie wiem skąd ten sceptyzm?!

Jak już bede miał to wtedy opowiem o efektach.

Pozdrawiam