Skocz do zawartości

Modyfikacja przednich lamp

bartas_pn

Rekomendowane odpowiedzi

Co ostatecznie radzicie w związku z przerobieniem przednich lamp?

czytałem ze lepiej nie kupowac tych typu angel eyes, bo maja plastikowe osłony (choć tutaj znalazłem ze szklanymi: http://moto.allegro.pl/item182626924_lampy_nowe_bmw_e36_chrom_angel_eyes_od_depo_.html

a jak nie nowe lampy, to moze same ringi i do tego jakies zarowki np blue vision?czy faktycznie zalożenie samych ringów to dużo roboty i nie zawsze dzialają? jaka wogóle jest ich żywotność?

witam, kupowanie plastikowych angel eyes nie ma sensu wedlug mnie - moze to i ladnie wyglada ale pachnie tandeta. Jezeli juz chcesz dobre lampy to poszukaj lamp Helli, ja ostatnio kupilem dobre ringi - swieca bardzo ladnie na bialo - wolalem nie zmieniac lamp gdyz fabryczne sa bardzo dobre.Jak zamontuje ringi to dam znac.Pozdrawiam

witam, kupowanie plastikowych angel eyes nie ma sensu wedlug mnie - moze to i ladnie wyglada ale pachnie tandeta. Jezeli juz chcesz dobre lampy to poszukaj lamp Helli, ja ostatnio kupilem dobre ringi - swieca bardzo ladnie na bialo - wolalem nie zmieniac lamp gdyz fabryczne sa bardzo dobre.Jak zamontuje ringi to dam znac.Pozdrawiam

jezeli juz chcesz kupowac reflektory angel eyes to kup ze szklanym kloszem i niezespolone z kierunkiem, bo cala lampa zespolona z kierunkiem moze powodowac ze bedziesz mial szpary rzucajace sie w oczy - wiadomo to juz sa podrobki a nie fabryczne reflektory.

Z rozsadnych cenowo polecam In.Pro i FK Automotive. Depo to taka lekka tandeta, poza tym cena z aukcji za wysoka jak na Depo. I nie kupowac zespolonych bo ciezko spasowac.

Najlepsze bylyby Hella Celis ale to cena ~1400PLN

http://img166.imageshack.us/img166/6026/ichazq8.gif

kupowanie lamp zesponych to wyrzucanie kasy!!!

Autko traci charakter i tyle, z tego co widzialem na zachodzie zakładają tylko dobre ringi i tyle :8)

Lampy depo są fajne ale maja plastikowy klosz i to nie jest dobre ( może ktoś wie czy może pasuje do nich oryginalny Bmw?)

Osobiście wybrałem ringi Lumitrona z allegro, długo idzie przesyłka ale ringi są cool!! zamontowanie ringów to ok 2-3 godz, nastepne 3 godz zajeło mi robienie instalacji, bo chciałem je mieć odpalane na osobny pstryczek :)