Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy warto włożyć do kufra E60 subwoofer (jest to chyba jedyne miejsce) a ponieważ bagazniki E39 i E60 są podobne na pewno kilka osób ma już doświadczenie jak ten bas rozchodzi się po samochodzie i czy wart jest tych kilka kilo złotych

Pozdrawiam

Opublikowano
mialem skrzynie 25l - efekt taki jakby jej nie bylo.... jedynie co to na zewnatrz jak stanales za autem to widac bylo ze klapa chce odpasc a w srodku cisza... rozwiazalem to w sposob ze wyciagnalem worek na narty i tak wsadzilem glosnik ktory nie potrzebuje zabudowy i gra teraz niezle...
Opublikowano
ostatnio widzialam bagaznik e34 bo kumpel chcial zebym mu jakiegos suba zmontowal. Tam gdzie jest ten podlokietnik z tylu to jest troche gruba waerstwa jakiegos materialu. Mozna by to jakos zlikwdowac. Ale nie wiem czy w twoim samochodzie by to sie oplacalo ze wzgledu na jego piekno. Sa suby ktore nie potrzebuja wielu litrowych skrzyn wiec dalo by sie cos wymyslec. I napewno bylo by slychac to w srodku. Oczywiscie bagaznik tzreba dobrze wygluszyc jesli ma byc to juz profesjonalnie. A w takim samochodzie to raczej wskazane. Dobryw wzmak i mozna grac. Oczywiscie zalezy tez czego wymagasz. Mozesz podjechac do jakiegos sklepu czy serwisu CA i na dlugie kable moga ci wlozyc suba do bagaznika i puscic. Wtedy bedziesz wiedzail jak to gra. Robilem tak z kumplami i wiedzieli an czym stoja.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Mozesz podjechac do jakiegos sklepu czy serwisu CA i na dlugie kable moga ci wlozyc suba do bagaznika i puscic. Wtedy bedziesz wiedzail jak to gra. Robilem tak z kumplami i wiedzieli an czym stoja.

masz racje właśnie tak chcę zrobić,niech wsadza coć dobrego do kufra zamknę bagażnik i zobaczę efekt w środku

Pozdrawiam

Opublikowano

ja mam w swojej basik w kufrze i puka az milo

polecam dobra 30 i efekt murowany zadny glosniczek niezastapi porzadnej tuby!!

pozdro

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano
ja mam w swojej basik w kufrze i puka az milo

polecam dobra 30 i efekt murowany zadny glosniczek niezastapi porzadnej tuby!!

pozdro

jak słuchasz masz wyjęty worek na narty i otwrty podłokietnik czy kanapa szczelnie podomykana

Pozdrawiam

Opublikowano

niemam worka na narty u siebie

kufer caly z blachy bez zadnych otworow

lupie az milo niewiem kto puscil taka fame ze w bmw niewarto basu montowac

kumpel ma w 7 i tez mu puka swietnie

niezastanawiaj sie tylko montoj a bedziesz w szoku

pozdro

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano

w hi-fi też są suby pod fotelami ale to nie to trzeba naprawdę mocno odkręcic żeby zaczeło troche kopać

prologica nie słyszałem

Pozdrawiam

Opublikowano
a sluchaj, ja wlasnie tez w swojej e39 mam ochote na lepszy bas. Zastanawiam sie nad tymi siedzeniami (w e60 gralo bosko) widzialem specjalne suby Pioneera wlasnie do montazu pod siedzenie. Slyszal ktos jak to gra?

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
wiesz co chyba byl podobny do tego ktory zapodales w linku. Widzialem chyba tylko 2 na allegro uzywane, a tej chwili nie ma zadnych. Poza tym jest tylko Boschmann (wątpie w takie rzeczy- ale z gory nie przesądzam bo nie slyszalem), ale ciekaw jestem jak ten pioneer chodzi. W media markt kiedys gadalem z facetem, powiedzial ze czasem im sie trafiaja Pioneer takie suby pod siedzenie, ale akurat nie mial, chcialem zeby mi go odpalil, zobaczylbym jak to chodzi

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano

radziłem się kilku ludzi od ca i powiedzieli tylko 30cm głosnik skrzynia bass-reflex plus 200W wzmak w kufer i wyjąć pudło w workiem na narty (ostatnio jeden z nich robił E39 na pioneerze i z tyłu nie dało sie wysiedzieć tak kopało)

pod koniec tygodnia ma mi przygotowac jakiś zestaw na papierze to napiszę a zrobią mi jego znajomi z Jabłonny

Pozdrawiam