Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje felgi oryginalne też są made in italy, robiła je jakaś firma TECNOMAGNESIO czy jakos tak,nie pamiętam. nie ma też tam znaczka BMW tylko nr katalogowy BMW. Producenci samochodów nie robią felg, robią dla nich zwykli producenci felg, np do najnowszej AVENSIS felgi robi RIAL i są to takie fegi,które można sobie kupić samemu gdzie kolwiek, tylko,że nie będzie już na nich napisu TOYOTA. Tak samo jest z BMW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
powinien być nr katalogowy, ja mam jeszcze wybite BMW na jednym z ramion felgi. A felgi robone w Austrii.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

BTW:

Czy byly orygiale alu do E39 z roznym 'malymi dekielkami'.

W BMW maja dekielki 68 mm, ja w Alu mam inny rozmiar, wiec podejrzewam, ze sa nieoryginalne. Jakie macie romiary tych malych kolpakow?

Tomek

Marzenia się spełniają...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wybite czyli wklęsłe czy wypukłe

Pozdrawiam

litery są chyba wypukłe w stosunku do tła ;) ale całe tło (prostokącik) jest wklęsłe w stosunku do reszty :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

na moich też jest AUSTRIA i wszystkie napisy wypukłe numer BMW i jakieś tam plus rok produkcji kółko ze strzałką też wypukłe

Pozdrawiam