Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem i potrzebna mi szybka odpowiedz. Problem jest następujący, po przejechaniu ok 1000 km zapaliła mi się kontrolka od świec żarowych (ta co pokazuje kiedy są nagrzane) i samochód zaczął gasnąć podczas jazdy. Jak zgaśnie odpalam go bez problemu ale jest to denerwujące jak jedziesz po autostradzie a tu ci samochód gaśnie. Kontrolka pali się ciągle z małymi wyjątkami czasami przygasa, a problem dotyczy 525tds.
Opublikowano
w instrukcji pisze że jak się zapali podczas jazdy to oznacza że silnik przeszedł w tryb awaryjny byś mógł dojechać do serwisu na zdiagnozowanie usterki (chyba że awaria układu wtryskowego jest tak poważna że już nie zapalisz)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak Ci się udało zalogować "z daleka"?

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano
Udało mi sie bo brat został w domu. Wiec problem rozwiązany był to wtrysk rozprowadzający jakoś tak on się nazywa. Koszt w Boshu 845zł + wymiana. Czas naprawy około 2 godzin. Pozdrawiam